Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Fazer food service ravintolapalvelut rekrytointikoulutus

Careeria
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta)
23.3.2020
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus

Fazer food service ravintolapalvelut rekrytointikoulutus


Koulutuksen hyödyt

Sinustako ruokaystävä Fazer Food Servicen ruokapalveluihin?

Fazer Food Service tarjoaa monipuolisia ravintolapalveluja erilaisissa asiakaskohteissa kuten henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa, kokous- ja tapahtumapaikoissa sekä räätälöidyissä ympäristöissä kuten Hki-Vantaan lentoasema tai Messukeskus. Fazer Food Services on alan johtava ruokapalvelujen toimittaja Suomessa. Nyt juuri sinulla on mahdollisuus opiskella ja työllistyä ravintolatyöntekijäksi ja ruokaystäväksi pääkaupunkiseudun kohteisiin.


Koulutuksen sisältö

Fazer Food Service ja CareeriaPlus Oy kouluttavat ravintolatyöntekijöitä 3 kk työvoimapoliittisena koulutuksena keittiön tai asiakaspalvelun erilaisiin tehtäviin asiakaskohteissa. Koulutuksen aikana tutuksi tulevat mm. asiakaspalvelu, elintarvikkeiden käsittely ja valmistus, erityiruokavaliot, omavalvonta ja prosessin mukaiset työtehtävät.

Koulutuksen aikana suoritetaan hygieniapassi. Tavoitteena on, että koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja koulutuksessa osaamisensa sekä soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät Fazer Food Servicen palvelukseen.


Käytännön toteutus

Koulutuksen ajankohta 23.3-18.6.2020.

Koulutuksen pituus 60 päivää, joista 30 päivää työssäoppimista Fazer Food Servicen ravintoloissa. Teoriakoulutus pidetään Careerian Helsingin campuksella, Lämmittäjänkatu 2A.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 690708).

Muista perustella hakemuksesi hyvin ja seuraa valinnan etenemistä Oma asiointi-palvelussa. Hakemusten perusteella kutsutaan haastatteluun.

Koulutukseen valitaan 16 henkilöä.

Viimeinen haku päivä 3.3.2020

Kysy lisätietoja

Fazer Food Service: Rekrytointiasiantuntija Mari Nieminen, mari.nieminen@fazer.fi, puh. 040 649 3301


Koulutusaika

0


Koulutusaika

Ravitsemis- ja elintarvikealat


Koulutusaika

813 Työvoimakoulutus, CareeriaPlus Oy

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston työttömät tai työttömyysuhan alaiset asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja alan työtehtävissä toimimiseen.

Kädentaitoja arvostetaan.

Toivomme sinulta reipasta asennetta työntekoon ja kiinnostuneisuutta ravintola-alasta, sitoutuneisuutta, huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, normaalia fyysistä terveyttä ja haluat tehdä työtä tiimissä. Työtehtävät soveltuvat sekä miehille että naisille.

Tutkinto / todistus

Fazer food service ravintolapalvelut rekrytointikoulutus

Koulutuspaikka

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fazer food service ravintolapalvelut rekrytointikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Fazer food service ravintolapalvelut rekrytointikoulutus täytä seuraavat tiedot: