Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta

Careeria
Yhteenveto
2.5.2023
suomi
   
Lähiopetus
Porvoo
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta

Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta!
Tehtävät ovat monipuolisia; hitsausta eri menetelmillä, Hitsaukseen valmistavat pohjatyöt, perus metallityöt sekä teollisuuden tuotantoon liittyvät työtehtävät. Koulutus antaa hyvät valmiudet työllistymiseen.

Tutkinnon osan suoritettuasi osaat asettaa hitsauslaitteiston käyttökuntoon ja valita hitsausprosessin, lisäaineen sekä suojakaasun. Osaat valmistella hitsattavan kappaleen sekä säätää laitteiston ja suorittaa hitsauksen hitsausohjeen mukaisesti kahdella valitsemalla hitsausprosessilla [puikkohitsaus (111), TIG-hitsaus (141), MAG-hitsaus (135)]. Hallitset hitsin tarkastamisen silmämääräisesti sekä mittaamalla. Osaat noudattaa työelämän toimintatapoja ja hitsauksen työturvallisuusvaatimuksia.

Kenelle?

Tutkinnon osan opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi.

Käytännön toteutus

Hitsaus tutkinnon osan voit opiskella Porvoossa. Koulutus koostuu lähiopiskelusta ja työpaikalla oppimisesta. Koulutukseen kuuluu olennaisena osana myös työelämäjakso. 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)