Jalkojenhoitaja (AT) | Terveysalan ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
4.9.2023
suomi
   
Hybriditoteutus
Vantaa
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Jalkojenhoitaja (AT) | Terveysalan ammattitutkinto

Terveysalan ammattitutkinto antaa sinulle hyvät perusvalmiudet työskennellä jalkojenhoidon ammattilaisena moniammatillisessa asiantuntijaverkostossa. Jalkojenhoitajan osaamisalan suorittaneena jalkojenhoitajana voit työskennellä esimerkiksi terveyskeskuksissa, sairaaloissa, hoiva- ja hoitolaitoksissa, palvelutaloissa tai asiakkaiden kodeissa. Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia myös ammatinharjoittajana tai yrittäjänä.

Jalkojenhoitajan työ perustuu sosiaali- ja terveysalan eettisiin periaatteisiin, säädöksiin ja määräyksiin ja työssä korostuu potilas- ja työturvallisuus. Osaat käyttää työssäsi turvallisesti eri hoitomenetelmissä käytettäviä materiaaleja, työvälineitä ja laitteita. Lisäksi osaat ohjata asiakasta ja asiakkaan tukiverkostoa varmistaen hoidon jatkuvuuden ja edistäen asiakkaan terveyttä ja hyvinvointia.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jalkojenhoitaja (AT) | Terveysalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii sinulle, mikäli olet sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilö ja haluat syventää osaamistasi jalkaterveydestä, tai olet kiinnostunut toimimaan ammatinharjoittajana jalkojenhoitajana. Voit opiskella ammattitutkinnon myös oman työsi ohella omassa tahdissasi ja vaikuttaa myös koulutuksen pituuteen. 

Terveysalan ammattitutkinto on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöille (Valviran rekisterissä jo olevat), jotka haluavat kehittää ammatillista osaamistaan. Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1.

]]

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Jalkojenhoitaja (AT) | Terveysalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Jalkojenhoitaja (AT) | Terveysalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)