Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus

Careeria
Yhteenveto
päivää.
100 EUR + alv 24 %
19.12.2019
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus

Kohderyhmä

Kaasusumutinkoulutus ammattikäyttöön (vähintään 5 h) on tarkoitettu vartijoille, järjestyksenvalvojille (jljv), lipuntarkastajille, konduktööreille, pysäköinninvalvojille ja vastaaville ammattiryhmille, joiden työolosuhteissa esiintyy korostuneesti väkivallan uhkaa.

Myös yksityishenkilöt saavat osallistua kaasusumutinkoulutukseen perustellusta syystä. Perusteltu syy voi olla viranomaisen suositus tai työympäristö, johon kohdistuu jatkuvaa väkivallan uhkaa.

Ammattiryhmät, joille kaasusumutin on määritelty lainsäädännössä voimankäyttövälineeksi, ovat pääsääntöisesti velvoitettuja suorittamaan voimankäytön yleisen osan koulutuksen (6h) ennen osallistumistaan kaasusumutinkoulutukseen. Vartijoilta ja järjestyslain perusteella asetetuilta järjestyksenvalvojilta edellytetään lisäksi myös voimankäytön kertauskoulutuksen suorittamista vuosittain säilyttääkseen kaasusumuttimen kantamisoikeuden.

Koulutuspaikka

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus täytä seuraavat tiedot: