Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kansainvälisen liiketoiminnan osaamisala | Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Verkossa
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Kansainvälisen liiketoiminnan osaamisala | Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Päivitä ja laajenna kansainvälisen liiketoiminnan osaamistasi!

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto on uusi laaja-alainen tutkinto, jossa yhtenä valittavana osaamisalana on Kansainvälinen liiketoiminta.

Kansainvälisen liiketoiminnan osaamisalan suorittaneilla on osaamista toimia erilaisissa yrityksissä tai organisaatioissa kansainväliseen kauppaan liittyvissä vaativissa asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä, jotka voivat liittyä kansainväliseen hankintatoimeen tai myyntiin ja markkinointiin.

Kenelle?

Kansainväliseen liiketoimintaan suunnattu liiketoiminnan erikoisammattitutkinto sopii sinulle, joka toimit vaativissa asiantuntija- tai esimiestehtävissä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä ja haluat vahvistaa osaamistasi kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin tai hankintatoimeen liittyen. Oli tittelisi sitten ostaja, ostopäällikkö, tuotepäällikkö, tuoteryhmäpäällikkö, ostoasiantuntija, hankintapäällikkö, Buyer, Purchising manager, Product group manager, Category manager tai toimit muuten kansainvälisen liiketoiminnan vastuutehtävissä, tämä koulutus on juuri sinua varten.

Tutkinto suoritetaan näytöillä omissa työtehtävissä, joten sinulla tulee olla alan työpaikka.

Käytännön toteutus

Tutkinnon suorittaminen räätälöidään oman osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan. Rakennat yhdessä vastuukouluttajan kanssa yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja tutkintopolun. Aikaisempi osaamisesi voidaan edellytysten täyttyessä tunnustaa osaksi tutkintoa. Koulutuspäivät toteutetaan verkossa Teamsin välityksellä. Jos sinulla on jo tutkinnon perusteiden edellyttämä ammattitaito, voit myös suorittaa tutkinnon ilman koulutuspäiviä.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kansainvälisen liiketoiminnan osaamisala | Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kansainvälisen liiketoiminnan osaamisala | Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Myynnin tehokurssit verkossa

Urano Oy:n myynnin tehokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja tarjoavat työkaluja koko myyntiprosessin varrelle prospektoinnista klousaamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kansainvälisen liiketoiminnan osaamisala | Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)