Kasvinsuojelututkinto

Careeria, paikassa Vantaa
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kasvinsuojelututkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Kasvinsuojelututkinnon avulla tähdätään kasvinsuojeluaineiden asianmukaiseen ja vastuulliseen käyttöön sekä käytöstä aiheutuvien riskien vähentämiseen. Kasvinsuojelututkinto on henkilökohtainen ja se on voimassa 5 vuotta.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvinsuojelututkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kasvinsuojeluaineita ammattimaisesti eli ammattitoiminnassaan käyttäville tarkoitettu koulutus ja tutkinto. Koulutus sopii esimerkiksi kiinteistöhuollossa työskenteleville, vihertyöntekijöille, puutarhureille, viherkasvihuoltajille ja kasvinsuojeluaineiden myyjille sekä muille kasvinsuojeluaineita ammatikseen käyttäville.

]]

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvinsuojelututkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu