Kaupan osaamisala | Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Careeria, paikassa Helsinki
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kaupan osaamisala | Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto antaa työkaluja niin myymälän, tai myymälän osaston, johtamiseen kuin arjen esimiestyöhön. Voit parantaa organisaatiosi tuloskuntoa osaamisellasi!

Esimies ja työntekijät tekevät yhdessä menestyvän myymälän. Esimiehen johtamistaitoja kehittämällä vahvistetaan yrityksen toimintakykyä ja parannetaan koko henkilökunnan työhyvinvointia. Vahva esimiesosaaminen näkyy asiakkaalle sujuvana asiakaspalveluna, mikä edistää asiakastyytyväisyyttä ja kasvattaa ostosten loppusummaa. Kaupan alalla menestyksen avain on motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö.

Kenelle?</h2> 

Kaupan esimieskoulutus soveltuu sinulle, joka toimit myymälän tai myymälän osaston esimiehenä, olet siirtymässä esimiestehtäviin myymälässä tai olet vastuussa myymälän toiminnasta ja tuloksellisesta johtamisesta. Koulutus sopii lisäksi sinulle, jolla on käytännön kokemusta esimiehenä toimimisesta mutta ei kaupan alan kokemusta tai tutkintoa.

Käytännön toteutus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittaminen räätälöidään oman osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan. Rakennat yhdessä vastuukouluttajan kanssa yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja tutkintopolun. Koulutuspäiviä on noin kerran kuukaudessa Teamsin välityksellä tai Careerian Herttoniemen toimipisteessä.

 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kaupan osaamisala | Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kaupan osaamisala | Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu