MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Tutkinto
Ei arviointeja

Kiinteistönhoitaja, työvoimakoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria, paikassa Porvoo
Seuraava toteutus
21 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Seuraava toteutus
21 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Kiinteistönhoitaja, työvoimakoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Haluatko töitä kiinteistöalalta?

Haluatko toimia itsenäisesti erilaisissa kiinteistöalan työtehtävissä? Haluatko vaihtelevia työpäiviä ja monipuolisia kiinteistön teknisiä sekä sisä- ja ulkoalueiden työtehtäviä?

Kiinteistönhoitajana työtehtäviisi kuuluu kiinteistön tekniikan tarkkailua, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä piha-alueiden hoitoa. Voit työskennellä kiinteistöhuollon yrityksissä, teollisuus- ja toimistokiinteistöissä sekä asuinkiinteistöissä.

Kiinteistöpalvelualan perustutkinnon suorittaneena osaat toimia kiinteistöpalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Kiinteistönhoitajana tarkkailet, huollat ja hoidat kiinteistöjä sekä piha-alueita. Opinnoissasi perehdyt rakennusten lämpö-, vesi ja ilmanvaihtoon. Kiinteistönhoitajana olet itsenäinen, vastuullinen sekä sinulla on hyvät digi- ja asiakaspalvelutaidot.

Koulutus on koko tutkintoon johtava koulutus, mutta opiskelijan kielitaidon tai tavoitteen mukaan opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa osatutkinto.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistönhoitaja, työvoimakoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

21 elokuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Porvoo
  • suomi

Kohderyhmä

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille kiinteistöpalvelualasta kiinnostuneille hakijoille.

Kiinteistönhoitajan koulutukseen valittavilla tulee olla riittävä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito ja hyvä fyysinen terveys.

]]

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistönhoitaja, työvoimakoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu