Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala

Careeria
Yhteenveto
9.1.2023
suomi
   
Lähiopetus
Porvoo
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala

Lähihoitajana teet tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto auttaa sinua työllistymään sosiaali- ja terveysalalle. Lähihoitajana teet tärkeää työtä lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon parissa.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittanut voi työskennellä erilaisissa varhaiskasvatuksen, kotihoidon, lapsiperheiden sekä erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon avohoidon sekä laitoshoidon työtehtävissä. Työpaikat voivat olla julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektorilla. Tutkinnon suorittanut voi toimia myös yrittäjänä.

Lähihoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa!

Kenelle?

Koulutus sopii sinulle, jos olet suorittanut Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon osat Kasvun ja osallisuuden edistäminen sekä Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen. Koulutus sopii myös sinulle, joka olet jo valmis lähihoitaja, mutta haluat vaihtaa osaamisalaa ja oppia uutta. Huomioithan, että koulutus sisältää vain osaamisala opinnot.

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan päivä/monimuoto koulutuksena. Lähiopetuspäiviä on 1-3 arkipäivänä viikossa klo 9.00-15.00. Etäopinnot toteutetaan verkkoalustoilla. Koulutukseen sisältyy lisäksi oppimistehtäviä sekä työelämässä oppimista työpaikoilla.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Sote-alalle räätälöityjä koulutuksia

Etsitkö kumppania henkilöstösi täydennyskoulutuksiin? Mikäli teillä on osaamistarpeita tietosuojan, kirjaamisen tai Kannan osalta, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)