MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Tutkinto
Ei arviointeja

Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala

Careeria, paikassa Porvoo
Seuraava toteutus
8 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Seuraava toteutus
8 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Lähihoitajana teet tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto auttaa sinua työllistymään sosiaali- ja terveysalalle. Lähihoitajana teet tärkeää työtä lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon parissa.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittanut voi työskennellä erilaisissa varhaiskasvatuksen, kotihoidon, lapsiperheiden sekä erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon avohoidon sekä laitoshoidon työtehtävissä. Työpaikat voivat olla julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektorilla. Tutkinnon suorittanut voi toimia myös yrittäjänä.

Lähihoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa!

Kenelle?

Koulutus sopii sinulle, jos olet suorittanut Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon osat Kasvun ja osallisuuden edistäminen sekä Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen. Koulutus sopii myös sinulle, joka olet jo valmis lähihoitaja, mutta haluat vaihtaa osaamisalaa ja oppia uutta. Huomioithan, että koulutus sisältää vain osaamisala opinnot.

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan päivä/monimuoto koulutuksena. Lähiopetuspäiviä on 1-3 arkipäivänä viikossa klo 9.00-15.00. Etäopinnot toteutetaan verkkoalustoilla. Koulutukseen sisältyy lisäksi oppimistehtäviä sekä työelämässä oppimista työpaikoilla.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

8 elokuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Porvoo
  • suomi

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähihoitaja | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu