Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Porvoo
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Opiskele lähihoitajaksi omassa työssäsi

Työskenteletkö sosiaali- ja terveysalalla, mutta sinulla ei ole vielä alan tutkintoa? Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta saat lisäoppia toimia työssäsi lähellä ihmistä. Lähihoitajana teet tärkeää ja merkityksellistä työtä eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa olevien ihmisten parissa aina lapsista ikääntyneisiin.

Kenelle?

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon oppisopimuskoulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet jo alalla ja haluat suorittaa tutkinnon. Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1.

Käytännön toteutus

Koulutukseen sisältyy opiskelua oppilaitoksessa ja verkko-oppimisympäristöissä, oppimistehtäviä sekä opiskelua omissa työtehtävissäsi.  Huomioithan, että osallistuaksesi oppisopimuskoulutukseen sinulla tulee olla alan työpaikka, jossa sinulla on työtunteja vähintään 25 tuntia viikossa.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähihoitajaksi oppisopimuksella | Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)