Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto - Liiketoiminnan ammattitutkinto, ent. sihteerin ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Porvoo
Oppisopimuskoulutus

Liiketoiminnan ammattitutkinto - Liiketoiminnan ammattitutkinto, ent. sihteerin ammattitutkinto

Sihteerin ammattitutkinto
Koulutuksen hyödyt

Kasvata osaamistasi sihteeri- ja assistenttityössä! Osaava sihteeri-assistentti toimii avainroolissa organisaatiossa, tuoden tehokkuutta ja varmuutta organisaation eri toimintoihin. Saat koulutuksesta näkökulmia ja työkaluja sekä valmiuksia nopeasti muuttuvaan työympäristöön.

Tervetuloa hakeutumaan Careerian järjestämään sihteereille ja assistenteille suunnattuun koulutukseen. Koulutuksen myötä suoritat liiketoiminnan ammattitutkinnon (entinen sihteerin ammattitutkinto). Liiketoiminnan palveluiden osaamisalan suorittaneella on osaamista toimia erilaisissa assistentti- ja sihteeritehtävissä, tiedonohjauksen ja asiakirjahallinnan tehtävissä tai aula- ja monipalvelutehtävissä.

Koulutus on jo alkanut, mutta mukaan mahtuu vielä. Hae hakulinkin kautta.


Koulutuksen sisältö

Sihteereille ja assistenteille suunnattu liiketoiminnan palveluiden osaamisala on osa liiketoiminnan ammattitutkintoa. Tutkinto rakentuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen sekä kahdesta valinnaisesta osasta Assistentti- ja sihteerityön palvelut ja Liiketoiminnan tukipalvelut.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Opiskelijalla tulee olla työsopimus vähintään koulutuksen ajaksi ja min. 25 tuntia töitä viikossa. Työpaikalla opiskelijaa ohjaa nimetty työpaikkaohjaaja.

Koulutus koostuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja lähiopetuksesta. Jokaiselle koulutukseen osallistujalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Osaaminen osoitetaan omassa työssä tehtävissä näytöissä, nämä osaamisen osoittamistavat suunnitelmaan yksilöllisesti yhdessä vastuukouluttajan kanssa. Vastuukouluttaja suunnittelee opiskelijan kanssa, minkä tutkinnon osan ja millaista osaamista näytössä on tarkoitus osoittaa ja minkälaisissa työtilanteissa tai työprosesseissa osaaminen osoitetaan.

Lähiopetuspäiviä on 10-15 ja niitä on noin 1-2 päivää kuukaudessa. Koulutus kestää noin 6-14 kk sinulle laaditun henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Lähipäivät pidetään arkisin klo 9.00 - 15.00 välillä.

Koulutus toteutetaan Careerian (ent.Point Collegen ja Edupolin) tiloissa Hevosenkengänkatu 2 ja Ammattitie 1 Porvoo.

Tutkinnon suoritettuasi saat tutkintotodistuksen. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on jatko-opintokelpoisuus sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun.

Tutkinnon suoritettuasi voit hakea koulutusrahastolta ammattitutkintostipendiä. Lue lisää: https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkintostipendi/


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Työpaikaltasi tarvitset mukaan vähintään yhden henkilön, joka toimii sparraajanasi ja arvioi osaamistasi. Mieti vaihtoehtoisia arvioijia ennen vastuukouluttajan kanssa sovittua henkilökohtaista tapaamista.

Koulutuksessa perehdytään muun muassa • eri sähköisiin työvälineisiin ja –kanaviin • asiakirjastandardeihin • asiakaspalvelun prosesseihin ja laatuun • tietoturva- ja –suoja-asioihin • kielenhuoltoon ja viestintään.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sihteerin tai assistentin tehtävissä jo toimiville, jotka haluavat kehittää osaamistaan.

Koulutukseen osallistuvalta edellytetään työpaikkaa, jonne voidaan tehdä oppisopimus. Oppisopimuksen edellytys on, että sinulla on vähintään 25 viikkotyötuntia ja työtehtäväsi soveltuvat tutkinnon tavoitteisiin. Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta. Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa näyttötutkinto työn ohessa.

Oppisopimuskoulutuksessa saat työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, ent. sihteerin ammattitutkinto

Koulutuspaikka

Porvoo Ammattitie 1

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Liiketoiminnan ammattitutkinto, ent. sihteerin ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Liiketoiminnan ammattitutkinto, ent. sihteerin ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: