Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Jatkuva haku
suomi
   
Oppisopimus
Vantaa
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala


Koulutuksen hyödyt

Kasvata osaamistasi sihteeri- ja assistenttityössä! Osaava sihteeri-assistentti toimii avainroolissa organisaatiossa, tuoden tehokkuutta ja varmuutta organisaation eri toimintoihin. Saat koulutuksesta näkökulmia ja työkaluja sekä valmiuksia nopeasti muuttuvaan työympäristöön.

Tervetuloa hakeutumaan Careerian järjestämään sihteereille ja assistenteille suunnattuun koulutukseen. Koulutuksen myötä suoritat Liiketoiminnan ammattitutkinnon. Liiketoiminnan palveluiden osaamisalan suorittaneella on osaamista toimia erilaisissa assistentti- ja sihteeritehtävissä, tiedonohjauksen ja asiakirjahallinnan tehtävissä tai aula- ja monipalvelutehtävissä.


Koulutuksen sisältö

Tutkinto koostuu 150 osaamispisteestä (osp). Pakollinen osa on kaikille Liiketoiminnan ammattitutkinnon opiskelijoille yhteinen. Valinnaiset tutkinnon osat valitaan sen mukaan, mitä työtehtäviä pääsee omassa työssään toteuttamaan. Tutkinnon suorittaminen edellyttää tutkintoa vastaavaa työpaikkaa (rahoitusmuotona oppisopimus, lisätietoja oppisopimuksesta https://www.careeria.fi/oppisopimuskoulutus) tai työssä tapahtuvan oppimisen paikkaa koko koulutuksen ajaksi (rahoitusmuotona VOS / koulutussopimus, palkaton harjoittelu). Omaehtoisen koulutuksen opiskelijamaksu on 450 €. Opiskelumaksun voi maksaa kolmessakin erässä.

Esimerkki tutkinnon sisällöstä (150osp):

 • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (pakollinen kaikille) 30 osp
 • Assistentti- ja sihteerityön palvelut 60 osp
 • Liiketoiminnan tukipalvelut 60 osp

Käytännön toteutus

Koulutuksen kesto, opintojaksojen sisältö ja määrä räätälöidään jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti aikaisempi työ- tai opiskelukokemus huomioiden. Opinnot toteutetaan monimuotoisesti verkossa ja/tai lähiopintoina. Koulutuksen aikana on mahdollista opiskella tai kerrata mm. seuraavia aiheita:

 • MS office -ohjelmat
 • Asiakirjatuotanto
 • Kielenhuolto
 • Asiakaspalvelussa kehittyminen
 • Tilaisuuksien suunnittelu ja matkajärjestelyt
 • Kokouspalvelut

Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutukseen on jatkuva haku. Aloittaa voi joustavasti.

Kevät 2021 uusien opiskelijoiden yhteiset aloituspäivät:

 • 29.3. klo 9-15 Tikkurilassa
 • 26.4 klo 9-15 Tikkurilassa
 • 17.5 klo 9-15 Tikkurilassa
 • 7.6. klo 9-15 Tikkurilassa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus sopii Sinulle, joka haluat työskennellä vaihtelevissa ja monipuolisissa assistentin tai sihteerin työtehtävissä.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: