Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
9.3.2021
suomi
   
Oppisopimus
Porvoo
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala


Koulutuksen hyödyt

Tervetuloa hakeutumaan Careerian järjestämään sihteereille ja assistenteille suunnattuun koulutukseen. Koulutuksen myötä suoritat Liiketoiminnan ammattitutkinnon. Liiketoiminnan palveluiden osaamisalan suorittaneella on osaamista toimia erilaisissa assistentti- ja sihteeritehtävissä, tiedonohjauksen ja asiakirjahallinnan tehtävissä, aula- ja monipalvelutehtävissä tai terveydenhuollon sihteerinä sekä reskontran ja talouden hoitoon liittyvissä tehtävissä.


Koulutuksen sisältö

Liiketoiminnan ammattitutkinto koostuu 150 osaamispisteestä (osp). Pakollinen osa on kaikille Liiketoiminnan ammattitutkinnon opiskelijoille yhteinen. Valinnaiset tutkinnon osat valitaan sen mukaan, mitä työtehtäviä pääsee omassa työssään toteuttamaan. Esimerkki tutkinnon sisällöstä (150osp):

 • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (pakollinen kaikille) 30 osp
 • Assistentti- ja sihteerityön palvelut 60 osp
 • Liiketoiminnan tukipalvelut 60 osp TAI
 • Reskontra 60 osp

Käytännön toteutus

Koulutuksen kesto, opintojaksojen sisältö ja määrä voidaan räätälöidä jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti aikaisempi työ- tai opiskelukokemus huomioiden. Opinnot toteutetaan monimuotoisesti verkossa ja lähiopintoina. Koulutuksen aikana on mahdollista opiskella tai kerrata mm. seuraavia aiheita:

 • MS office -ohjelmat
 • Asiakirjatuotanto
 • Kielenhuolto
 • Asiakaspalvelussa kehittyminen
 • Tilaisuuksien suunnittelu ja matkajärjestelyt
 • Kokouspalvelut
 • Reskontra

Koulutuspaikkana toimii pääsääntöisesti Careerian Hevosenkengänkadun toimipiste. Osa koulutuskerroista toteutuu Careerian Vantaan toimipisteessä tai verkko-opetuksena.

Koulutus alkaa 9.3.2021 ja viimeinen koulutuskerta on 14.10.2021. Tämän jälkeen henkilöllä on aikaa osoittaa oma osaamisensa ja suorittaa näytöt 31.5.2022 saakka.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutuksen ja tutkinnon suorittaminen vaatii alan työ- tai harjoittelupaikan. Tärkein valintakriteeri on siis työtehtäväsi. Hoidat tai sinulla on mahdollisuus hoitaa monipuolisia asiakirjahallintoon liittyviä tehtäviä, vastaat erilaisista kokous-ja tapahtuman järjestämisiin liittyvistä käytänteistä sekä toimit sisäisissä tai/ja ulkoisissa asiakaspalvelutehtävissä. Myös reskontran hoitoon liittyviä tehtäviä tekevällä henkilöllä on mahdollisuus hakeutua koulutukseen.

Voit suorittaa tutkinnon ja osallistua koulutukseen

 • maksuttomana oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on koulutuspäivien ohjaamaa ja pääosin työpaikkaohjaajan tukemaa omalla työpaikalla/harjoittelupaikalla tapahtuvaa oppimista.

 • tai valtionosuusrahoitteisena koulutuksena, jolloin opiskelumaksu on 450 euroa. Opiskelumaksu on opiskelijan itse maksettava.

Maria Kantola, gsm 040 676 3913, maria.kantola@careeria.fi (koulutuksen sisältö)

Jaana Tuomisto-Rissanen, gsm 040 620 5721, jaana.tuomisto-rissanen@careeria.fi (oppisopimus)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus sopii Sinulle, joka työskentelet vaihtelevissa ja monipuolisissa assistentin tai sihteerin työtehtävissä. Kenties toimit laskutukseen liittyvissä tehtävissä? Hoidat tai sinulla on mahdollisuus hoitaa monipuolisia asiakirjahallintoon liittyviä tehtäviä, vastaat erilaisista kokous-ja tapahtuman järjestämisiin liittyvistä käytänteistä sekä toimit sisäisissä tai/ja ulkoisissa asiakaspalvelutehtävissä. Tai haluat päivittää osaamistasi ja saada uusia näkökulmia työhösi.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Koulutuspaikka

Porvoo Ammattitie 1

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: