Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Jatkuva haku
suomi
   
Oppisopimus
Helsinki
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala


Koulutuksen hyödyt

Tarvitsetko uusia näkökulmia ja työkaluja henkilöstöhallinnon haastaviin työtehtäviin? Työskenteletkö henkilöstöhallinnon tehtävissä ja haluaisit syventää sekä kehittää omaa osaamistasi koulutuksen keinoin?

Jos vastasit kyllä, niin tule mukaan henkilöstöhallinnon tukipalveluille suunnattuun koulutukseen ja kasva henkilöstöhallinnon osaajaksi ja saa uutta osaamista työhösi!


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana perehdyt henkilöstöassistentin työtehtäviin kuten mm. rekrytointitoimenpiteisiin, työsuhde- ja henkilöstöasioihin, perehdyttämistoimintoihin, asiakaspalveluun ja asiakkuuksien hoitamiseen. Koulutuksen aikana suoritat Liiketoiminnan ammattitutkinnon näyttämällä osaamisesi omalla työpaikallasi tai työharjoittelupaikalla oppien henkilöstöassistentin työtehtäviä tehden. Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle valmiudet työskennellä henkilöstösihteerin/-assistentin työtehtävissä henkilöstöhallinnossa.

Liiketoiminnan ammattitutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta:


Käytännön toteutus

Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetus ja/tai ohjattu verkko-opetus, itsenäisesti suoritettavat verkkokokonaisuudet ja opitun soveltaminen omassa työssä. Koulutus sisältää 10-12 tutkinnon suorittamista tukevaa ja omaa osaamista kehittävää opintopäivää, joita on pääsääntöisesti kaksi päivää kuukaudessa. Opintopäivät on mahdollista suorittaa täysin verkossa tai vaihdellen lähiopetuksena Careerian toimipisteessä. Koulutus johtaa viralliseen Opetushallituksen vahvistamaan Liiketoiminnan ammattitutkintoon.

Koulutuksen aikana on mahdollista opiskella tai kerrata mm. seuraavia aiheita:

  • MS Officen ohjelmat
  • Asiakirjatuotanto
  • Kielenhuolto
  • Asiakaspalvelukielet
  • Henkilöstöpalvelun kehykset ja rooli työyhteisössä
  • Henkilöstöhallinnon ydintehtävät ja niiden suunnittelu ja kehittäminen
  • 1-3 omavalintaista henkilöstöhallinnon webinaaria

Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutukseen hakeudutaan jatkuvan haun kautta ja aloituksesta sovitaan opiskelijan kanssa henkilökohtaisesti. Koulutuksen ja tutkinnon suorittaminen vaatii alan työ- tai työharjoittelupaikan. Koulutuksen kesto on noin 10 kk.

Oppisopimuskoulutuksena koulutus on maksuton. Omaehtoisena koulutuksen hinta on 450 euroa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu henkilöstösihteerin/-assistentin työtehtävissä jo toimiville, alalla aloittaneille tai alalle hakeutuville henkilöstöhallinnon tukipalvelutehtävissä toimiville henkilöille.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Koulutuspaikka

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala täytä seuraavat tiedot: