Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Jatkuva haku
suomi
   
Oppisopimus
Vantaa
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala


Koulutuksen hyödyt

Oletko työskennellyt sihteerinä tai assistenttina sairaalassa, terveyskeskuksessa, yksityisellä lääkäriasemalla, työterveyshuollossa tai muualla terveydenhuollossa? Vai oletko kenties alan vaihtaja ja toiminut ehkä terveydenhuollossa muissa tehtävissä ja haluat hyödyntää aiempia opintojasi tai työkokemustasi uuden ammatin opiskelussa?

Ammattitaitoiset terveydenhuollon sihteerit toimivat organisaatiossaan avainroolissa ja tukevat moniammatillisen työryhmän toimintaa hoitamalla palvelutilanteet asiakaslähtöisesti ja oma-aloitteisesti.

Jos sinulla pysyy langat käsissä, pärjäät monipuolisissa ja haastavissakin tehtävissä erilaisten ihmisten kanssa, tämä koulutus voisi sopia juuri sinulle.

Hae heti mukaan ja varmista opiskelupaikkasi!


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet terveydenhuollon sihteerinä työskentelyyn sekä oman työn kehittämiseen. Tutkinnon suorittaminen edellyttää tutkintoon sopivaa työpaikkaa tai itse hankkimaasi työssäoppimispaikkaa.

Liiketoiminnan ammattitutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta:


Käytännön toteutus

Koulutuksen kesto on 6-12kk. Opintojaksojen sisältö ja määrä räätälöidään jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti aikaisempi työ- ja opiskelukokemus huomioiden.

Koulutus sisältää 10-12 tutkinnon suorittamista tukevaa ja omaa osaamista kehittävää opintopäivää ja ne toteutetaan joko verkossa tai lähiopetuksena Careerian toimipisteessä. Koulutus johtaa viralliseen Opetushallituksen vahvistamaan Liiketoiminnan ammattitutkintoon. Koulutuksen aikana on mahdollista opiskella tai kerrata mm. seuraavia aiheita:

  • MS Office-ohjelmat
  • Asiakirjatuotanto
  • Kielenhuolto
  • Asiakaspalvelukielet (englanti, ruotsi)
  • Terveydenhuollon lainsäädäntö ja palvelujärjestelmät

Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutukseen on jatkuva haku. Aloittaa voi joustavasti.

Koulutuksen ja tutkinnon suorittaminen vaatii alan työ- tai työharjoittelupaikan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu terveydenhuollon sihteerinä tehtävissä toimiville, jotka haluavat kehittää osaamistaan tai alalle aikoville.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Liiketoiminnan palveluiden osaamisala täytä seuraavat tiedot: