Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen 2.12. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Jatkuva haku
suomi
   
Oppisopimus
Helsinki
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala


Koulutuksen hyödyt

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan opiskelija suunnittelee ja toteuttaa markkinointiviestinnän toimeksiannon myynnin, tapahtumanjärjestämisen tai asiakaspalvelun erilaisissa tehtävissä, hyödyntämällä sosiaalista mediaa ja projektimaista työskentelyotetta.

Opinnot sisältävät uusien nettisivujen luomisen Word Press –ohjelmalla sekä InDesignin ja Photoshopin ohjelmien opetuksen. Opintojen myötä opitaan organisoimaan, ideoimaan, suunnitemaan ja toteuttamaan liiketoimintaa tukevia markkinointitoimenpiteitä ja tapahtumia.


Koulutuksen sisältö

Tutkinto sisältää yhden pakollisen tutkinnon osan; liiketoiminnan tehtävissä toimiminen ja kaksi vapaavalintaista tutkinnon osaa.Opinnot suunnitellaan jokaiselle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.


Käytännön toteutus

Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetus, verkko-opetus ja opitun soveltaminen omassa työssä tai harjoittelupaikassa. Koulutus sisältää 8 - 12 lähipäivää, joita on pääsääntöisesti kaksi päivää kuukaudessa. Lähipäivät ovat arkisin klo 9-16.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, ja silloin se on Careeriassa maksuton. Ole suoraan yhteydessä Careerian oppisopimuspalvelujen asiakasvastaavaan Jaana Tuomisto-Rissaseen (puh. 040 620 5721, jaana.tuomisto-rissanen@careeria.fi), tai kysy oppisopimuspaikkaa oman alueesi oppisopimustoimistosta. Koulutuksen voi myös käydä omaehtoisena, jolloin hinta on 450 euroa.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hae koulutukseen hakulomakkeella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Uusi tutkinto soveltuu monialaisiin asiakaslähtöisiin markkinointi- ja myyntitehtävissä toimiville kuten markkinointiassistenteille, myyjille, tapahtumakoordinaattorille ja yrittäjille.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Koulutuspaikka

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Adobe-koulutuksiin 100€ etu

Omaksu Adoben kulmakivet InDesign, Photoshop ja Illustrator tai käsittele liikkuvaa kuvaa animoidut somemainokset ja Premiere Rush -kursseilla.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot: