Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinon osaamisala

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
   
Porvoo
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinon osaamisala


Koulutuksen hyödyt

Koulutuksessa kehityt ja päivität taloushallinnon osaamistasi. Koulutus sopii henkilöille, jotka toimivat taloushallinnon tehtävissä ja haluavat syventää ja laajentaa ammattitaitoaan.


Koulutuksen sisältö

Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on varmuutta hoitaa taloushallinnon ydintehtävät itsenäisesti sekä osaamista kirjanpidon, tilinpäätöksen laadinnan ja verotukseen liittyvissä tehtävissä.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Porvoon Yrityslaskenta Oy:n taloushallinnon asiantuntijoiden kanssa. Koulutuksen edetessä sinua ohjaa oma vastuukouluttaja. Työpaikaltasi tai verkostostasi tarvitset mukaan vähintään yhden henkilön, joka toimii sparraajanasi ja arvioi osaamistasi.


Käytännön toteutus

Lähiopetuspäiviä on 12, ja ne järjestetään Careerian Porvoon Hevosenkengänkadun kampuksella 1.4. – 9.12.2020 välisenä aikana.

Koulutus voidaan järjestää

  • maksuttomana oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on lähiopetuspäivien ohjaamaa ja pääosin työpaikkaohjaajan/mentorin tukemaa omalla työpaikalla tapahtuvaa oppimista.
  • valtionosuusrahoitteisena koulutuksena, jolloin opiskelumaksu on 450 euroa. Opiskelumaksu on opiskelijan itse maksettava.
  • osallistumalla yksittäisiin maksullisiin lähipäiviin/koulutuskokonaisuuksiin (hinta 150–285 € sis. ALV/lähipäiväkokonaisuus). Tällöin et suorita tutkintoa.

Valintakriteerit ja hakuohjeet

Tutkinnon suorittaminen edellyttää toimimista soveltuvissa taloushallinnon tehtävissä. Tärkein valintakriteeri on siis työtehtäväsi. Hoidat tai sinulla on mahdollisuus tehdä oman tai asiakasyrityksen kirjanpitoa ja laatia tilinpäätöksen.

Maria Kantola, gsm 040 656 3913, maria.kantola@careeria.fi (koulutuksen sisältö)

Jaana Tuomisto-Rissanen, gsm 040 620 5721, jaana.tuomisto-rissanen@careeria.fi (oppisopimus)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus sopii ensisijaisesti taloushallinnon tehtävissä jo toimiville. Tällöin suoritat tutkinnon joko oppimisopimus- tai valtionosuusrahoitteisena koulutuksena. Myös henkilöt, jotka haluavat lisätä ymmärrystään tilinpäätös-, verotus- ja kirjapito-asioista voivat osallistua koulutukseen (ilman tutkinnon suorittamista, omarahoitteisesti).

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinon osaamisala

Koulutuspaikka

Porvoo Ammattitie 1

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinon osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: