Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Liiketoiminnan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Jatkuva haku
suomi
   
Lähiopetus
Porvoo
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Liiketoiminnan perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Puuttuuko sinulta tutkinto, mutta osaamista on jo? Tarvitsetko nykyisessä työssäsi kenties uudenlaista osaamista täydentääksesi aiemmin suorittamaasi tutkintoa? Liiketoiminnan perustutkinto antaa sinulle hyvät eväät tulevaisuuteen!


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on Liiketoiminnan perustutkinnon, merkonomin suorittaminen. Koulutuksen laajuus on 180 osaamispistettä. Opetus- ja tutkintokieli on suomi.

Opiskelija voi valintojensa pohjalta hankkia osaamista esimerkiksi seuraavilta alueilta:

 • asiakaspalvelu, myynti ja palvelumuotoilu
 • kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus ja reskontran hoitaminen
 • kirjastopalveluissa toimiminen
 • projektissa toimiminen ja tapahtumatuotanto
 • markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto
 • henkilöstön tukipalvelut ja logistiikkapalvelut
 • finanssipalvelut ja asiakkuuksien hoitaminen
 • yritystoiminnan suunnittelu ja yrityksessä toimiminen

Käytännön toteutus

Opintosi henkilökohtaistetaan, eli jo aiemmin hankittua osaamistasi tunnistetaan siten, ettei sinun tarvitse uudestaan opiskella asioita, joita jo osaat. Opinnot suoritetaan monimuotototeutuksena, tarjoamme runsaasti lähipäiväopiskelua, verkko-opintoja, itsenäistä työskentelyä ja ammattitutkintoon sisältyy aina työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Aikuinen opiskelija sopii itse harjoittelupaikkansa ja tukea opiskeluun saat omalta vastuu-kouluttajaltasi. Opiskeluaika on 1 - 2 vuotta tavoitteestasi, osaamisestasi ja aiemmista opiskeluistasi riippuen. Tavoitteena on, että tutkinnon suoritettuasi sinulla on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Pystyt toimimaan digitaalisissa ympäristöissä ja verkostoitumaan ammatillisesti. Saat perusvalmiudet yrittäjyyteen ja valmiudet kehittyä lähiesimiestehtäviin. Tutkinnon suorittaneena sinulla on valmiudet uusien tuotteiden ja palveluiden sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Tutustu uusittuun merkonomitutkintoon tämän linkin kautta: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855077/reformi/tiedot


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Seuraava aloitus Porvoon Hevosenkengänkadun toimipisteessä on 6.8.2020 tai oman henkilökohtaistamisen mukaan. Hae ensin koulutukseen linkin kautta, jotta saamme tiedot sinusta. Hakijat kutsutaan hakijapäivään ja opiskelijat valitaan haastattelujen perusteella. Oppia voi myös omassa alan työpaikassa, kysy lisää tästä vaihtoehdosta! Aikuisopiskelu on todella joustavaa – sekä antoisaa. Ole sinäkin huomisen tekijä!

Fråga mig hur vi kan planera dina studier på svenska!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus soveltuu liiketoiminnan alasta kiinnostuneille, jotka ovat kiinnostuneet aloittamaan työskentelyn myynnin, markkinoinnin, talouden tai toimiston erilaisissa tehtävissä. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, on työelämän arvostama tutkinto. Koulutukseen voit hakeutua peruskoulupohjaisella ja ylioppilaspohjaisella todistuksella. Kielitaito vaatimus on sujuva suomen kielen taito (B2.1).

Liiketoiminnan perustutkinnon jatkuvan haun ryhmään voivat hakea:

 • alanvaihtajat ja työnhakijat
 • työelämässä osaamista hankkineet
 • yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa jääneet
 • aiemman ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneet
 • sinulla on sujuva suomen kielen taito (B 2.1) sekä peruskoulu tai vastaavat tiedot

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto

Koulutuspaikka

Porvoo Ammattitie 1

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: