Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Liiketoiminnan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Jatkuva haku
suomi
   
Vantaa
Avoin koulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Liiketoiminnan perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Haluatko päivittää osaamisesi tai tarvitset täsmäosaamista nykyiseen työhön esim. työtehtävien muuttuessa? Voit suorittaa merkonomista tutkinnon osia esimerkiksi palvelumuotoilu, myynti, kirjanpito, tai markkinointiviestintä.

Voit opiskella teoriaopinnot ajasta ja paikasta riippumatta verkossa tai käydä lähiopetuspäivissä Helsingissä tai Vantaalla. Työssäoppimisen suoritat omalla työpaikallasi tai työharjoittelussa. Tutkinto suoritetaan näyttönä, jolloin näytät käytännön työtehtäviä tekemällä, miten hyvin olet saavuttanut tutkinnon perusteissa määritellyn keskeisen ammattitaidon tai osaamisen.


Koulutuksen sisältö

Jokaisella opiskelijalla on erilainen osaamistausta ja elämäntilanne, syntyy jokaisen opiskelijan opinnoista aina yksilöllinen suunnitelma. Koulutuksessa keskitytään puuttuvan osaamisen hankkimiseen: millaista osaamista opiskelija tarvitsee (Careeriasta ja työpaikalta/työharjoittelupaikalta) sekä miten osaamista hankitaan valittuihin tutkinnon osiin. Myös mahdolliset tukitoimet selvitetään (oppimisvaikeudet).

Tätä Henkilökohtaisen osaamisen kehittymisen suunnitelmaa kutsutaan on HOKSiksi. Suunnitelmaa päivitetään koko opintojen ajan alkaen opiskelijaksi hakeutumisesta, opintojen ajan ja aina näyttöihin asti.

Kun HOKS on tehty, on myös opintojesi kesto selvillä. Koulutuksen kesto on hyvin yksilöllinen, osatutkinnon suorittaminen voi kestää muutaman kuukauden, kun taas koko tutkinnon noin 1,5 vuotta..

Valinnaisia osioita valitaan osaamistarpeen mukaan tutkinnon osat tai jos suoritat koko tutkinnon niin valitaan 90 osp esimerkiksi

 • myynti 30 osp
 • palvelumuotoilu 15 osp
 • kirjanpito 30 osp
 • palkanlaskenta 30 osp
 • laskutus ja reskontran hoitaminen 15 osp
 • projektissa toimiminen 15 osp
 • tapahtumatuotanto 15 osp
 • markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto 30 osp
 • henkilöstön tukipalvelut 15 osp
 • logistiikkapalvelut 15 osp
 • finanssipalvelut 30 osp
 • asiakkuuksien hoitaminen 30 osp
 • yritystoiminnan suunnittelu 15 osp
 • yrityksessä toimiminen 15 osp

Tutkinnon osien sisältöihin pääset tarkemmin tutustumaan täällä: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855077/reformi/tutkinnonosat


Käytännön toteutus

Koulutuksen teoriaopinnot koostuvat lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta ja verkko-opetuksesta. Lähiopetusta on arkipäivisin noin 1-2 kertaa kuukaudessa klo 9 – 16.

Osaamista eli ammattitaitoa opit omalla työpaikalla/työharjoittelupaikassa. Näytöt suoritetaan koulutuksen edetessä, jolloin osoitat osaamisesi aidoissa työelämän tilanteissa omalla työpaikallasi/työharjoittelupaikalla

Careerian vastuukouluttaja on opinnoissa tukena sekä työpaikalta työpaikkaohjaaja (usein lähin esimies). Yrittäjän työpaikkaohjaaja voi olla toinen yrittäjä tai muutoin tehtävään soveltuva henkilö.

Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa työnantaja kouluttaa työntekijän – uuden tai jo töissä olevan yhdessä Careerian kanssa. Oppisopimuskoulutuksen tarkoituksena on työntekijän ja työpaikan osaamisen kehittäminen joustavasti ja käytännönläheisesti. Oppisopimuskoulutus alkaa opiskelijan yksilöllisten tarpeiden sekä työnantajan tarpeiden ja tavoitteiden yhteensovittamisesta.

Opiskelija hankkii itse työpaikan tai se voi olla nykyinen työpaikka. Työpaikka maksaa opiskelijalle työehtosopimuksen mukaista palkkaa, työtunteja pitää olla viikossa vähintään 25 h. Työpaikalle maksetaan koulutuskorvausta työssäoppimisen ohjauksesta.

Omaehtoinen koulutus sopii sinulle, jos työtunteja työsopimuksessa on esim. 20h/viikko eli oppisopimusta ei voida solmia.Voit suorittaa työssäoppimisen ja näytöt myös työharjoittelussa. Tutkinnon suorittamiseksi tulee aina olla työ/harjoittelupaikka, jossa työssäoppiminen tapahtuu ja osaaminen tuodaan esille.

Voit hakea valtion opintotukea tietyin edellytyksin. Sinulla voi olla mahdollisuus saada myös muuta tukea

opintoihisi. Lisätietoja opintotuista saat Kelasta. Jos olet työtön, sinulla voi olla mahdollisuus opiskella

työttömyysetuudella. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta saat TE-toimistosta.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Jätä hakemus koulutukseen heti. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti.

Mitä on oppisopimuskoulutus?

Tutkinnon suorittaminen

Henkilökohtaistaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Opintojen tarkoitus on oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi! Voit olla esimerkiksi suorittanut merkonomin taloushallinnon puolelta ja nyt haluat päivittää osaamisesi myynnin ja markkinointiviestinnän tehtäviin tai toisinpäin. Tai sinulla haluat kehittää osaamistasi uudelle alalle. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, on työelämän arvostama tutkinto- Kielitaito vaatimus on sujuva suomen kielen taito (B2.1)

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: