Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
   
Helsinki
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Liiketoiminnan perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Puuttuuko sinulta perustutkinto, mutta osaamista jo on? Vai oletko vasta työelämään tullut? Tarvitsetko nykyisessä työssäsi kenties uudenlaista osaamista täydentääksesi aiemmin suorittamaasi tutkintoa?

Liiketoiminnan perustutkinto antaa sinulle hyvät eväät tulevaisuuteen!

Tavoitteena on, että tutkinnon suoritettuasi sinulla on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Pystyt toimimaan digitaalisissa ympäristöissä ja verkostoitumaan ammatillisesti. Saat perusvalmiudet yrittäjyyteen ja valmiudet kehittyä lähiesimiestehtäviin. Tutkinnon suorittaneena sinulla on valmiudet uusien tuotteiden ja palveluiden sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on Liiketoiminnan perustutkinnon, merkonomin koko- tai osatutkinnon suorittaminen. Koulutuksen laajuus on 180 osaamispistettä. Opetus- ja tutkintokieli on suomi.

Tutkinnossa pääset oppimaan henkilökohtaiseen kehittämissuunnitelmaan kirjattuja asioita, esimerkiksi: asiakaspalvelu- tai myynnin osaaminen, palvelumuotoilu, logistiikkaosaaminen, kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus ja reskontrat, projektiosaaminen, tapahtumatuotanto, markkinointiviestintä, henkilöstön tukipalvelut, asiakkuuksien hoitaminen ja yritystoiminta.

Tutkintopolku valitaan omien työtehtäviesi mukaisesti oppisopimusta solmittaessa. Osaamistasi kehität monipuolisesti työelämässä oppimalla ja täydennät opintojasi Careerian tutkintokoulutuksessa.

Oman työ- ja elämäntilanteesi mukaan voit suorittaa myös vaikka vain yhden tutkinnon osan, jonka avulla laajennat osaamistasi esimerkiksi nykyisten työtehtäviesi mukaan.

Linkki tutkinnon perusteisiin: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3855077/reformi/tiedot


Käytännön toteutus

Koulutuksen aloitus on 16.11.2021 klo 9.00-15.00 Careeriassa, Helsingin Herttoniemessä, Lämmittäjänkatu 2, Helsinki.

Tutkintokoulutus on pääosin työelämässä oppimista (n.80%) omalla oppisopimustyöpaikallasi. Työelämässä oppimista täydennetään lähi- ja verkko-opinnoilla sekä ohjatulla itseopiskelulla. Lähi-tai etäopetusta on arkipäivisin noin 1-2 kertaa kuukaudessa klo 9 – 16. Koulutuksen kesto on n. 1,5-2 vuotta. Oppikirjoja ei käytetä, sillä opintojen materiaalit ovat sähköisesti oppimisympäristö Moodlessa.

Oppisopimusta tehdessä laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma yhdessä sinun, työnantajasi, Careerian kouluttajan ja oppisopimuskoulutuksen järjestäjän kanssa. Siinä huomioidaan aiempi osaamisesi, koulutus ja työkokemus sekä mahdolliset oppimisen haasteet. Tutkinnon osien valinnan jälkeen suunnitellaan, mitä osaamista niihin hankit työpaikalla sekä lähiopintojen tai verkko-opintojen avulla. Suunnitelman perusteella määritellään opintojen kesto. Osaamisesi osoitat näytöissä tutkinnon osittain aidoissa työelämän tilanteissa omalla työpaikallasi. Careerian vastuuopettaja on opinnoissasi tukena. Työpaikalta työpaikkaohjaaja (usein lähin esimies) ohjaa käytännön työtehtäviä ja suunnittelee kanssasi näyttöjä.

Oppisopimuskoulutus sopii hyvin myös yrittäjälle. Yrittäjän työpaikkaohjaaja voi olla myös toiselta työpaikalta tai muutoin tehtävään soveltuva henkilö.

Tutkinnon suoritettuasi sinulla on jatko-opintokelpoisuus sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Jätä hakemus koulutukseen heti. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja olemme yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, tai hakuajan umpeuduttua.

Oppisopimuksen edellytys on, että sinulla on vähintään 25 viikkotyötuntia ja työtehtäväsi soveltuvat tutkinnon tavoitteisiin. Sinulla on sujuva suomen kielen taito (B 2.1) sekä peruskoulu tai vastaavat tiedot. Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta. Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa. Oppisopimuskoulutuksessa saat työehtosopimuksen mukaista palkkaa työnantajaltasi. Työpaikkasi soveltuvuus tutkinnon suorittamiseen kartoitetaan oppisopimusta tehdessä. Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijavalinnat tekee se oppisopimuskeskus, joka tekee sinun ja työnantajasi kanssa oppisopimuksen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus soveltuu liiketalouden alasta kiinnostuneille, jotka työskentelevät markkinoinnin, myynnin, talouden tai toimiston eri tehtävissä ja joilla on halu oppia uutta ja siirtyä uralle eteenpäin. Oppisopimuskoulutukseen osallistuvalta edellytetään työpaikkaa, jonne voidaan tehdä oppisopimus.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto

Koulutuspaikka

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi

Käytännönläheisen kurssin jälkeen osaat kahdenkertaisen kirjanpidon ja ymmärrät miten tilikauden aikaisesta kirjanpidosta tehdään tilinpäätös.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: