Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Helsinki
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinnosta saat monipuoliset valmiudet toimia esimiestehtävissä hotelleissa, ravintoloissa ja suurtalouksissa. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo ravitsemisalan peruskoulutus ja työhösi kuuluu esimiestehtäviä.

Tutkinnon suoritettuasi olet oman alasi ammattilainen, sinulla on valmiudet käytännön työn lisäksi tuotanto- ja palvelutoiminnan suunnitteluun, organisointiin ja muihin esimiestehtäviin. Ymmärrät asiakaslähtöisyyttä, kannattavuutta ja markkinointia.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu sinulle, joka toimit majoitus- ja ravitsemispalveluiden esimiestehtävissä ja haluat kehittää ammatillista osaamistasi, tai olet aloittamassa esihenkilötehtävissä.

Erilaisten työ- ja elämäntilanteiden johdosta voit suorittaa myös osia tutkinnosta. Tarve päivittää osaamista voi olla päivittäisjohtamisessa, henkilöstöjohtamisessa, asiakkuuksien johtamisessa tai monikulttuurisessa työyhteisössä. Koulutus sopii sinulle, joka haluat toteuttaa kehittämisprojektin työpaikallasi tai toimia työpaikkaohjaajana.

Käytännön toteutus

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto toteutetaan työn ohessa ja se koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta sekä työssä oppimisesta omalla työpaikalla. Opetusta on 1 – 2 kertaa kuukaudessa, joka toteutetaan pääosin verkko-opintoina. Verkossa koulutus tapahtuu Teamsin välityksellä tai itsenäisesti opiskellen verkko-kursseilla.  

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)