Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailualan perustutkinto, osatutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
   
Vantaa
Työvoimakoulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Matkailualan perustutkinto, osatutkinto


Koulutuksen hyödyt

Hotelliosaajakoulutuksessa pääset opiskelemaan monipuolisesti sekä hotellin vastaanoton että ravintolan asiakaspalvelun työtehtäviä. Tämän koulutuksen aikana saat valmiudet toimia molemmissa työtehtävissä.

Mikäli olet kiinnostunut hotellin vastaanoton tai ravintolan monipuolisista työtehtävistä, sinulla on hyvä suomen sekä englannin kielen taito ja hallitset ruotsin kielen vähintään tyydyttävästi, olet asiakaspalveluhenkinen sekä pystyt itsenäiseen työskentelyyn, hae koulutukseen.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan kaksi tutkinnonosaa Matkailualan perustutkinnosta:

  • Hotellin vastaanottopalvelut, 40 osp
  • Ravintolan asiakaspalvelu ja myynti, 25 osp

Koulutuksen aikana tutustutaan hotellin käyttöjärjestelmään (Opera), suoritetaan hätäensiapu, anniskelu- ja hygieniapassi sekä käydään verkko-opintoja vastaanoton ja ravintolan työhön liittyen.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Koulutuksen aikana on mahdollista saada erillistä tukea esimerkiksi oppimiseen.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 01.11.2021 - 25.05.2022.

Opinnot koostuvat lähi- ja verkko-opiskelusta sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Työpaikalla oppimisen jakson aikana työskentely voi olla myös elinkeinolle luonteenomaisesti vuorotyötä. Opiskelu on päätoimista.

Lähiopetus tapahtuu klo 9-15 välillä Careerian Vantaan toimipisteessä osoitteessa Virnatie 5.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hakuaika päättyy 30.09.2021.

Hae koulutukseen Uudenmaan TE-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus internetosoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 700571).

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä TE-toimiston kanssa. Opiskelijavalinnat ovat kaksivaiheiset ja haastatteluun valinnat tapahtuvat hakemusten perusteella, joten perustelethan siis hakemuksesi huolella.

Koulutusvalinnasta ilmoitetaan aina henkilökohtaisesti. Koulutukseen valitaan 16 henkilöä.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailualan perustutkinto, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutukseen hakevalta edellytetään hyvän suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen lisäksi vähintään tyydyttävää ruotsin kielen osaamista. Osa koulutuksesta tapahtuu verkko-opintoina, joten hakijalta edellytetään myös perustason tietoteknisiä taitoja.

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet kouluttautumisesta hotellin monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin.

Tutkinto / todistus

Matkailualan perustutkinto, osatutkinto

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Matkailualan perustutkinto, osatutkinto täytä seuraavat tiedot: