Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
395 EUR (arvonlisäverotonta)
3.2.2020
suomi
   
Vantaa
Avoin koulutus

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Matkailuala
Koulutusaika

Matkailupalvelujen ammattitutkinto


Koulutusaika

Ammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Kansainvälisen hotellialan ammattilaiset työskentelevät asiakaspalvelussa ja muissa matkailun asiantuntijatehtävissä.Tampereella järjestettävä Matkailupalvelujen ammattitutkintokoulutus sisältää huippumahdollisuuksia ammattilaisille oman osaamisen kehittämiseen ja hankitun ammattitaidon viralliseen osoittamiseen. Jos olet hankkinut asiakaspalvelukokemusta muualla työelämässä, koulutus avaa sinulle ovet uudelle uralle hotellielämän parissa, vaikkapa hotellin vastaanottovirkailijana.

Matkailupalvelujen ammattitutkinto sisältää useita erilaisia osia, joita voit valita sen mukaan, haluatko oppia uutta hotellialalla, vai vahvistaa osaamistasi sinulle tutuissa työtehtävissä. Voit helposti yhdistää omaan henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaasi osaamista vastaanottotyön lisäksi vaikka kokouspalvelutehtävistä. Jos jo työskentelet hotelli- ja matkailualalla, voisit vahvistaa profiiliasi vaikkapa matkailupalveluiden myynnin tai matkailun turvallisuusosaajan roolissa. Mikäli tehtäviisi (esim. Concierge) kuuluu räätälöityjen palveluiden suunnitteleminen tai järjestäminen erityisasiakasryhmille tai VIP- asiakkaille, uusi Yksilöityjen matkailupalvelukokonaisuuksien koordinointi –tutkinnon osa on suunniteltu juuri tähän tehtävään. Mitä laajempaa osaamisesi on, sen kysytympi matkailualan ammattilainen olet!

Koulutus on käytännönläheistä ja sisältää paljon työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Matkailupalvelujen ammattitutkinnon hotellityön polun suorittaneena voit työskennellä monipuolisissa työtehtävissä hotellin eri toiminnoissa.


Koulutuksen sisältö

Esimerkki hotellityön opintopolusta

Matkailupalvelujen ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta ja valinnaisista tutkinnon osista. Valinnaisten osien määrä vaihtelee eri osien ammattiosaamisvaatimustasojen mukaan. Opintopolku rakennetaan jokaisen opiskelijan kanssa erikseen.

Pakollinen tutkinnon osa:

  • Matkailun asiakaspalvelutehtävissä toimiminen, 50osp

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Hotellin vastaanotossa toimiminen, 45osp

  • Kokous- ja kongressipalvelutehtävissä toimiminen, 25osp

sekä oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti lisäksi valinnainen tutkinnon osa/osia:

  • Matkailun asiakasneuvonta- ja myyntipisteen hoitaminen, 30osp

  • Hotellin puhtauspalveluissa toimiminen, 25osp

  • Matkailualan turvallisuusosaajana toimiminen, 25osp

  • Yksilöityjen matkailupalvelukokonaisuuksien koordinointi, 35 osp

  • Paikallisten matkailukohteiden ja –palveluiden yhteistyö ja kehittäminen, 5 osp

Tutustu koko Matkailupalvelujen ammattitutkintoon:

https://eperusteet.opintopolku.fi/eperusteet-service/api/dokumentit/5106182


Käytännön toteutus

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan opintojen alussa oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa suunnitellaan tarpeita vastaava koulutuspolku. Henkilökohtaistamisessa tunnistetaan ja tunnustetaan opiskelijan aiempi osaaminen ja suunnitellaan uuden osaamisen hankkimisen sisällöt ja tavat sekä ohjauksen ja tuen toimet. Koulutuksen kesto, opintojaksojen sisältö ja määrä räätälöidään jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti aikaisempi työ- tai opiskelukokemus huomioiden. Opinnot toteutetaan monimuotoisesti verkossa ja/tai lähiopintoina. Koulutus kestää noin vuoden henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Opetus- ja tutkintokieli on suomi.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Täytä hakemuksesi 19.1.2020 mennessä, liitä hakemukseesi CV.

Jokainen hakija haastatellaan, haastatteluajat ilmoitetaan myöhemmin.


Koulutusaika

395


Koulutusaika

Matkailuala


Koulutusaika

842 VOS, Ammatillinen lisäkoulutus


Koulutusaika

laura.viitanen@careeria.fi


Koulutusaika

Kyllä


Koulutusaika

TAM-56005/002


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus sopii Sinulle, joka työskentelet tai haluat työskennellä monipuolisissa ja erilaisissa matkailualan työtehtävissä ja omaat kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Voit siis olla jo matkailualan työtehtävissä ja hankkia osaamistasi nykyisen työsi ohessa (esimerkiksi maksuttomassa oppisopimuskoulutuksessa) tai aloittaa uuden uran matkailualalla, opiskellen omaehtoisesti sinulle räätälöidyn aikataulun ja tutkintotavoitteiden mukaisesti.

Tutkinto / todistus

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailupalvelujen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Matkailupalvelujen ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: