Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Careeria, Verkossa
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Tule kehittämään markkinointiviestinnän taitojasi tai myynnin osaamistasi. Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala tarjoaa molempiin suuntauksiin koulutusta. Koulutuspäivät räätälöidään tarpeesi mukaan sekä tutkinnon osat valitaan työtehtäviesi perusteella.

Asiakaspalvelun ja myynnin koulutuksessa kehityt asiakaspalvelussa ja monipuolisissa kaupan alan sekä myynnin työtehtävissä.  Opit hoitamaan asiakkuuksia ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin sopivilla ratkaisuilla.

Markkinoinnin ammattilaisena suunnittelet ja toteutat markkinointiviestintää myynnin, tapahtumanjärjestämisen tai asiakaspalvelun erilaisissa tehtävissä. Opiskelujen kautta pystyt hyödyntämään sosiaalista mediaa ja projektimaista työskentelyotetta.

Kenelle?</h2> 

Koulutus sopii sinulle, joka haluat työskennellä vaihtelevissa ja monipuolisissa kaupan alan, myynnin ja markkinoinnin työtehtävissä. Voit olla esimerkiksi markkinointiassistentti, myyjä, tapahtumakoordinaattori, some-vaikuttaja tai yrittäjä.

Käytännön toteutus

 

Koulutuksen kesto, opintojaksojen sisältö ja määrä räätälöidään jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti aikaisempi työ- tai opiskelukokemus huomioiden. Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetus, verkko-opetus ja opitun soveltaminen omassa työssä tai harjoittelupaikassa.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu