Ohjelmistokehittäjä | Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Careeria, paikassa Porvoo
Seuraava toteutus
15 tammikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Koulutuskieli
suomi
Seuraava toteutus
15 tammikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ohjelmistokehittäjä | Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Careerian ohjelmistokehittäjän koulutuksessa saat osaamista ja uusia taitoja. Opiskelet kiinnostuksesi mukaan moderneja aiheita ja tekniikoita ja tutuiksi tulevat mm. Python, React, C#, Azure, SQL, NoSQL, HTML, CSS, Unity, RPA, tekoälyn ja ohjelmistoautomaation perusteet, agile-menetelmät kuten Scrum. Ohjelmoinnissa käytät Visual Studio Codea sekä Visual Studiota.

Kenelle?

Ohjelmistokehittäjän koulutus soveltuu niin ammatin vaihtajille kuin ICT-alan kokemusta omaaville henkilöille. Koulutukseen voi lähteä monelta eri koulutuspohjalta, ja myös välittömästi peruskoulun jälkeen. Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1.1. Etä- ja monimuotoinen opiskelu sopii parhaiten itseohjautuville ja määrätietoisille opiskelijoille, koska merkittävä osa opiskelusta tapahtuu itsenäisesti verkon kautta esim. opetusvideoita katsomalla, harjoituksia tekemällä sekä opettajien ohjaamien verkkotapaamisten aikana. Käytännönpainotteinen ohjelmistokehittäjän päiväopiskelu soveltuu parhaiten välittömästi peruskoulun jälkeen opintojaan jatkavalle opiskelijalle.

Käytännön toteutus

Etä- ja monimuotoinen toteutus: Mahdollisuus lähiopetukseen on keskimäärin yhtenä päivänä viikossa (pääsääntöisesti to tai pe) klo 9:00–15.30. Koulutukseen sisältyy mahdollisuuksien mukaan työssäoppimista ICT-alan erilaisissa tehtävissä ja yrityksissä.  

Käytännönpainotteinen päivätoteutus Porvoossa ja Vantaalla: Koulutukseen kuuluu lähiopiskelua oppilaitoksessa 3–5 päivänä viikossa sekä oppimisena työpaikoilla.

 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ohjelmistokehittäjä | Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

15 tammikuuta, 2024

  • Hybriditoteutus
  • Porvoo
  • suomi

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ohjelmistokehittäjä | Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu