Ostajan koulutusohjelma

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Verkossa
Koulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Ostajan koulutusohjelma

Osaava ostaminen ja myyminen ovat avain menestyvään yritystoimintaan. Globalisaatio ja nopeasti muuttuva liiketoimintaympäristö tekevät ostamisesta entistä moniulotteisempaa ja haastavampaa, joten ostotoiminnan tehostaminen näkyy suoraan yrityksen tuloksessa. Menestyminen ostoissa takaa yrityksellesi mahdollisuuden selviytyä alati kiristyvässä kilpailusta ja on siksi tärkeä kilpailukeino, jonka vuoksi tekijöitä ei kannata jättää valmentamatta.

Kenelle?</h2> 

Oston ja hankinnan koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset työssäsi käytännön ostotoiminnan tietoja ja taitoja. Ostajan koulutus soveltuu myös sinulle, joka olet jo hankinta-alan ammattilainen, valmentautumassa alan tehtäviin tai hakemassa uutta suuntaa urapolulle. Ostokoulutus soveltuu esimerkiksi osto- ja myyntihenkilöstölle sekä tilaus – toimitusketjun eri tehtävissä toimiville henkilöille. Ostajan koulutus antaa uutta tietoa ja valmiuksia myös jo pitkään ostotehtävissä toimineille.

Käytännön toteutus

 

Koulutuksen koostuu 10 koulutuspäivästä sekä etäopiskelusta. Koulutuspäivät järjestetään Vantaan toimipisteessä, osoitteessa Virnatie 5, Vantaa (Tikkurila). Koulutus on mahdollista suorittaa myös täysin etäopiskeluna.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ostajan koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ostajan koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ostajan koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)