Palvelumuotoilukoulutus

Careeria, Verkossa
Seuraava toteutus
25 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Seuraava toteutus
25 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Palvelumuotoilukoulutus

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Tutki. Kiteytä. Kehitä. Toteuta.

Ota haltuun objektiivinen tarkastelu palveluun. Kartoita ymmärrys käyttäjän näkökulmasta. Nopeuta palvelujen kehittämistä ja varmista, että palvelu vastaa asiakastarpeisiin ja on toiminnallisesti järkevää.

Tule mukaan palvelumuotoilun koulutukseen ja ota palvelumuotoilu osaksi uusien konseptien innovointia, olemassa olevien palvelujen ja asiakaskokemuksen parantamista.

Kenelle?

Palvelumuotoilukoulutus sopii palvelujen kehittäjille, esimiehille, johtajille, päälliköille, asiantuntijoille koulutustaustasta ja toimialasta riippumatta.

Palvelumuotoilukoulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat oppia hyödyntämään palvelumuotoilua kehittämismenetelmänä.

Käytännön toteutus

Palvelumuotoilu on osallistava, kokonaisvaltainen ja ihmislähtöinen ajattelutapa, jossa keskeistä on asiakkaan kokemuksen ymmärtäminen ja hyödyntäminen. Tavoitteena on synnyttää asiakkaalle arvoa toiminnallisella, tunteiden sekä merkityksen tasoilla.

Palvelumuotoilua voidaan hyödyntää mm. palveluprosessien ja kontaktipisteiden, palvelutuotteen ja tarjoaman, palveluviestinnän, myynnin ja markkinoinnin, organisaation sisäisen toiminnan sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

Koulutus sisältää neljä (4) Teams-tapaamista, joiden välissä vapaavalintaisesti itsenäistä työskentelyä kehittämiskohteen parissa. Koulutuskokonaisuus on 4 x 2,5h = 10h. Jokaisessa tapaamisessa edetään palvelumuotoilun prosessissa syvemmälle.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilukoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

25 lokakuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilukoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu