🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Porvoo
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinto

Kuuluuko toimenkuvaasi hallita kokonaisvaltaisesti työtehtäviä omilla prosessin vastuualueillasi ja projektien kautta kehittää henkilöstön osaamista, tuotannon toimintaa sekä näihin liittyviä turvallisuus- ja ympäristöasioita? Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkintokoulutus sopii sinulle, joka haluat kehittyä työssäsi ja tähtäät prosessialalla eteenpäin. 

Kenelle?

Tutkinto sopii sinulle, jolla on jo laaja-alaista prosessiteollisuuden osaamista ja toimit jäsenenä erilaisissa projekteissa sekä neuvotteluissa. Voit työskennellä esimerkiksi prosessiteollisuuden tuotantoprosessien asiantuntijan, kehittäjän tai tiiminvetäjän tehtävissä omalla vastuualueellasi sekä erilaisissa projekteissa.

Käytännön toteutus

Koulutus sisältää 4–8 näyttöjä tukevaa koulutuspäivää. Koulutuspäivät ovat arkisin klo 9–15. ja niiden lisäksi koulutus sisältää ohjattua itseopiskelua sekä verkko-opintoja.  

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)