Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Prosessiteollisuuden perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta)
10.2.2020
suomi
   
Porvoo
Avoin koulutus

Prosessiteollisuuden perustutkinto

Prosessiteollisuus
Koulutusaika

Prosessiteollisuuden perustutkinto


Koulutusaika

Perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Kiinnostaako tekniikka ja teollisuus? Haluatko ammatin alalta, joka työllistää tulevaisuudessakin? Innostaako monipuoliset oppimisympäristöt nykyaikaisine opetusteknologioineen?

Koulutuksemme on suunniteltu työelämälähtöiseksi ja teemme jatkuvaa yhteistyötä mm. Porvoon Kilpilahdessa toimivien suuryritysten kanssa. Saadaksesi parhaan osaamisen ja opiskelukokemuksen, teemme koulutus- ja työssäoppimisyhteistyötä kaikkien prosessiteollisuusyritysten kanssa, jopa ulkomailla asti. Sieltä voi löytyä myös se tuleva työpaikkasi!

Prosessinhoitajan työtehtävät vaihtelevat kevyestä ohjaamotyöskentelystä fyysistä kuntoa vaativiin kenttäoperaattorin tehtäviin. Työ on haastavaa ja edellyttää jatkuvan oppimisen asennetta sekä vuorovaikutteisia tiimityöskentelytaitoja. Olisiko hyvä työporukka sinun haaveesi?

Tule meille prosessialan koulutukseen opiskelemaan itsellesi unelmiesi ammatti.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa prosessiteollisuuden perustutkinnon kemianteollisuuden osaamisala ja valmistua prosessinhoitajaksi.

Koulutukseen sisältyy prosessiteollisuuden perustutkinnon ammatilliset tutkinnon osat:

  • tuotantoprosessin käynnissäpito

  • kemianteollisuuden yksikköprosessien hallinta

  • tuotantoprosessien hallinta ja prosessin ohjaaminen

  • tuotantoprosessissa toimiminen

  • sekä yksi valinnainen tutkinnon osa.

Lisäksi suoritetaan yhteiset tutkinnon osat, ellei henkilökohtaisessa osaamisen kehittämisen suunnitelmassa (HOKS) muuta sovita. HOKS:ssa voidaan huomioida tutkinnon osa toisesta ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta (5 - 15 osp) tai ammatillisia opintoja tukevia korkeakouluopintoja (5 - 15 osp).

Tutkinnon perusteet löytyvät Opetuhallituksen ePerusteista: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/3855078.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ilta-/monimuotokoulutuksena. Opinnot koostuvat lähi-illoista maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00 - 20.00 sekä noin kerran kuussa lauantaisin klo 9.00 - 15.00. Lisäksi on etäopiskelua, joka koostuu mm. verkko-opiskelumateriaalista.

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana myös työelämäjakso, jonka kesto on noin 3 kuukautta.

Koulutuksen aikana on vapaata lähiopetuksesta Etelä-Suomen koulujen loma-aikojen mukaisesti.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutukseen haetaan näiden Careerian kotisivujen kautta.

Hakemuksen perusteella hakijat kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun. Ensimmäiset haastattelut pidetään 9.12.2019. Haastattelukutsu tulee sähköpostitse. Haastattelussa tehdään lopullinen valinta alalle soveltuvuuden, motivaation sekä aiemmissa opinnoissa ja työtehtävissä menestymisen arvioinnin perusteella.

Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille. Hakijalle lähetetään kirjallinen tieto valintapäätöksestä.

Kustannukset

Varsinainen koulutus on opiskelijalle maksuton. Opiskelumateriaalina käytettävät muutamat kirjat opiskelija kustantaa itse (noin 100 €).


Koulutusaika

0


Koulutusaika

Prosessiteollisuus


Koulutusaika

831 VOS, Ammatillinen peruskoulutus


Koulutusaika

jani.porkka@careeria.fi


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

AMT-55016/26


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutukseen otetaan oppivelvollisuuden suorittaneita alalle soveltuvia henkilöitä, joilla ei ole terveydellisiä esteitä (tutkinnon suorituksen edellytyksenä on työharjoittelujakso prosessinhoitajan tehtävissä prosessiteollisuudessa). Ylioppilastutkinnon tai ammatillisen koulutuksen suoritus on eduksi, samoin englannin kielen taito. Suomen kielen kirjallisen ja suullisen taidon tulee olla hyvä, vähintään tasoa B1. Hakijalla tulee olla myös matemaattista hahmotuskykyä.

Koulutus on suunnattu työssäkäyvälle henkilölle, jolla on suunnitelmissa alan vaihto. Soveltuu myös alalla jo työskentelevälle, jolta alan tutkinto puuttuu.

Tutkinto / todistus

Prosessiteollisuuden perustutkinto

Koulutuspaikka

Porvoo Ammattitie 1

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Prosessiteollisuuden perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Prosessiteollisuuden perustutkinto täytä seuraavat tiedot: