Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta)
11.3.2020
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Puhtausala on siisti juttu!

Puhtausalalla työskentelet siivoojana erilaisissa asiakaskohteissa. Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Tämän koulutuksen aikana saat valmiudet toimia siivousalan monipuolisissa tehtävissä. Työ on vaihtelevaa ja itsenäistä.

Careeriassa sinua ovat ohjaamassa alojen huippuosaajat. Olemme kouluttaneet alalle ammattilaisia jo kolmenkymmenen vuoden ajan.


Koulutuksen sisältö

Opintojen ohjaus, siivoustekniikka, asiakaspalvelu, työturvallisuus, ympäristöhuolto, viestintä, ravitsemus ja hyvinvointi, tietotekniikka, työelämätieto ja työssäoppiminen siivoustehtävissä vanhustenhoitolaitoksissa.

Koulutuksen aikana suoritetaan Hätäensiapukoulutus.

Koulutuksen aikana on mahdollista saada tukea suomen kieleen, atk-taitoihin tai muuhun oppimiseen.

Koulutuksen aikana suoritetaan yksi tutkinnon osa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta,

  • Ylläpitosiivouspalvelut (30 osp)

Lisäksi suoritetaan paikallinen tutkinnon osa

  • Suomalaisessa työelämässä toimiminen (15 osp), joka sisältää työelämän perustaitoja.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 11.3. - 20.11.2020 ja se toteutetaan päiväopiskeluna. Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähi- ja etäopetusta sekä työssäoppimista. Koulutusaika on pääsääntöisesti klo 9.00 - 15.00 päivittäin Careerian Helsingin toimipisteessä Herttoniemessä. Koulutuksesta noin puolet on työssäoppimista, jonka aikana suoritetaan näytöt.

Opiskelijoilla on lomaa koulutuksen aikana: 6.7.-2.8.2020 ja 12.-18.10.2020.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus www.tepalvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 690443)

Koulutukseen valitaan 16 henkilöä. Mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn, laita hakemusta koulutukseen.

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä Te–toimiston kanssa.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma - pe klo 9.00 - 16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille maahanmuuttajataustaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet puhtausalan tehtävistä. Koulutus soveltuu myös niille joiden äidinkieli on suomi.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Koulutuspaikka

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: