Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
28.9.2020
suomi
   
Lähiopetus
Porvoo
Työvoimakoulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Työllisty puhtauspalvelualalle ja asiakkaiden avustamiseen!

Koulutus on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneet laaja-alaisesta osaamisesta puhtausalan erilaisissa työtehtävissä, laitoksissa tai kotityöpalveluissa.

Koulutuksen ensisijainen tavoite on työllistyminen. Tavoitteena on myös suorittaa koko tutkinto, suuntautuen joko toimitilahuoltajaksi tai kodinhuoltajaksi henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Toimitilahuoltaja työskentelee siivous- ja muissa palvelutehtävissä erilaisissa kohteissa kuten esim. koulussa, toimistossa, myymälätilassa, uimahallissa, sairaalassa, palvelutalossa tai hotellissa.

Kodinhuoltaja työskentelee vanhusten tai vammaisten avustamistyössä tai henkilökohtaisena avustajana erilaisissa työpaikoissa tekemällä avustamis- ja asiointipalveluja, kotisiivousta jne.


Koulutuksen sisältö

Tutkinnon laajuus on 180 osp. Tutkinto muodostuu pakollisista ja valinnaisista tutkinnon osista (145 osp) sekä yhteisistä tutkinnon osista (35 osp).

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi. Opiskelija voi itse valita mitkä tutkinnon osat hän suorittaa tutkinnon saavuttamiseksi.

Tutkinnon perusteet: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/6749300

Koulutuksen aikana on mahdollista saada erillistä tukea esimerkiksi suomen kieleen tai oppimiseen.

Tarvittaessa opiskelija voidaan ohjata suorittamaan osatutkinto, jos opiskelijan opiskeluvalmiudet ja suomen kielen taidot (suullinen ja kirjallinen) eivät riitä koko tutkinnon suorittamiseen.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 28.9.2020 – 22.12.2021 ja se toteutuu päiväopiskeluna. Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähiopetusta ja työssäoppimista. Koulutusaika on pääsääntöisesti klo 9.00 – 15.00 päivittäin Porvoossa Careerian toimipisteessä (Ammattitie 1). Työssäoppimisjaksot suoritetaan erilaisissa työelämän kohteissa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Koulutuksen aikana on seuraavat lomajaksot:

  • Syysloma 12.10.2020 – 18.10.2020
  • Jouluoma 23.12.2020 – 6.1.2021
  • Talviloma 22.2.2021 – 28.2.2021
  • Kesäloma 5.7.2021 – 1.8.2021
  • Syysloma 18.10.2021 – 24.10.2021

Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hakuaika päättyy 6.9.2020.

Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 691891)

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Koulutukseen valitaan 18 henkilöä. Mikäli olet kiinnostunut kotityö- ja puhtausalan tehtävistä ja sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin, itsenäiseen sekä täsmälliseen työskentelyyn, laita hakemusta koulutukseen.

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä TE–toimiston kanssa.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti puhtausalasta kiinnostuneille työttömille työnhakijoille, alanvaihtajille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Koulutuspaikka

Porvoo Ammattitie 1

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: