Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
   
Vantaa
Työvoimakoulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Haluatko töitä kiinteistöpalvelualalta?

Haluatko toimia itsenäisesti erilaisissa kiinteistöalan työtehtävissä? Haluatko vaihtelevia työpäiviä ja monipuolisia kiinteistön teknisiä sekä sisä- ja ulkoalueiden työtehtäviä?

Kiinteistönhoitajan työtehtäviin kuuluu kiinteistön tekniikan tarkkailua, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä piha-alueiden hoitoa. Kiinteistönhoitaja voi työskennellä kiinteistöhuollon yrityksissä, teollisuus- ja toimistokiinteistöissä sekä asuinkiinteistöissä.

Koulutuksen suorittaneena osaat toimia kiinteistöpalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Saat koulutuksessa valmiudet tarkkailla, huoltaa ja hoitaa kiinteistöjä sekä piha-alueita. Koulutuksessa saat myös hyvät työelämän digitaidot ja suoritat työssä tarvittavat korttikoulutukset.

Opiskele kiinteistönhoitajaksi Careeriassa! Alalla tarvitaan osaavaa työvoimaa.


Koulutuksen sisältö

Opetuksen sisältö: Työturvallisuus, asiakaspalvelu, erilaiset kiinteistönhoitotehtävät sisä- ja ulkotiloissa, kiinteistön tekniset järjestelmät, digiosaaminen ja ympäristönhoito.

Koulutukseen sisältyy seuraavat kortit: Hätäensiapu, Tulityökortti, Työturvallisuuskortti, Työhyvinvointikortti ja Kasvinsuojelututkinto

Koulutus on osatutkintoon johtava koulutus. Suoritettavat tutkinnon osat:

  • Asiakaslähtöisten puhtaus ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen 15 osp
  • Kiinteistön yleishoito ja valvonta 30 osp
  • Työelämän digitaidot 15 osp

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 22.9.2021 - 20.5.2022 ja se toteutuu päiväopiskeluna. Koulutus on päätoimista ja opiskelupäivät ovat pääsääntöisesti ma - pe klo 9 - 15.

Koulutukseen kuuluu teoriaopintoja, käytännön työharjoituksia ja työpaikoilla tapahtuvia sisä- ja ulkoalueiden työtehtäviä. Noin puolet koulutusajasta on työssäoppimista alan yrityksissä, jona aikana suoritetaan näytöt Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta.

Lähiopetukset toteutuvat Careerian Vantaan toimipisteessä Tikkurilassa sekä yhteistyökumppaneiden kiinteistöissä lähialueilla.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.

Koulutuksen aikana on seuraavat lomajaksot:

  • 18.-24.10.2021
  • 23.12.2021 - 09.01.2022
  • 21.-27.2.2022

Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hakuaika päättyy 6.9.2021.

Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 700200)

Koulutukseen valitaan 16 henkilöä. Mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn, laita hakemusta koulutukseen.

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä Te–toimiston kanssa.

Haastattelut hakijoille pidetään Careeriassa 7.- 8.9.2021.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus on on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kiinteistöpalvelujen tehtävistä. Koulutukseen valittavilla tulee olla riittävä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: