Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
   
Vantaa
Työvoimakoulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto


Koulutuksen hyödyt

Puhtausala on siisti juttu!

Puhtausalalla työskentelet siivoojana erilaisissa työkohteissa. Toimitilahuoltaja huolehtii siitä, että toimitilat ovat puhtaita ja siistejä. Toimitilahuoltajien kysyntä on suuri ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saada työtä koulutuksen jälkeen.

Siivoustyö on itsenäistä ja vaihtelevaa. Tämän koulutuksen aikana saat hyvät valmiudet toimia puhtausalan monipuolisissa työtehtävissä, esimerkiksi päiväkodissa, koulussa, hotellissa, toimistossa.

Careeriassa sinua ovat ohjaamassa puhtausalan huippuosaajat. Olemme kouluttaneet alalle ammattilaisia jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana opiskellaan siivousteknologiaa, asiakaspalvelua, työturvallisuutta, ympäristönhuoltoa, viestintää, tietotekniikkaa ja työelämätietoa. Koulutus sisältää myös työssäoppimista työpaikoilla.

Koulutuksen aikana on mahdollista opiskella myös suomen kieltä ja muita oppimisvalmiuksia tukevia opintoja. Koulutukseen sisältyy myös opintojen ohjausta. Lisäksi koulutuksen aikana suoritetaan hätäensiapukoulutus.

Koulutuksen aikana suoritetaan seuraavat tutkinnon osat:

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen 15 osp
  • Ylläpitosiivouspalvelut 30 osp
  • Koneiden käsittely puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla 20 osp
  • Suomalaisessa työelämässä toimiminen 15 osp (paikallinen tutkinnon osa)

Lisäksi opintojen aikana on mahdollista tilanteen mukaan suorittaa valinnaisia tutkinnon osia esim. Oppilaitosten ja päiväkotien puhtauspalvelut tai Asuinkiinteistöjen puhtauspalvelujen tuottaminen.

Tutkinnon perusteet löydät OPH:n sivuilta https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/6749300


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan päiväopiskeluna ajalla 20.9.2021 – 15.6.2022.

Koulutus on päätoimista ja se koostuu lähi- ja etäopetuksesta sekä työssäoppimisesta. Opetuspäivät pidetään arkipäivinä pääsääntöisesti klo 9-15 Careerian Vantaan toimipisteessä Tikkurilassa. Työharjoittelun ajat sovitaan erikseen työnantajan kanssa.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.

Koulutuksen loma-ajat:

  • 18.-24.10.2021
  • 23.12.2021-9.1.2022
  • 21-27.2.2022

Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hakuaika päättyy 13.9.2021.

Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 699874)

Koulutukseen valitaan 16 - 18 henkilöä. Hakijoilta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, riittävää suomen kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen) sekä siivoustyöhön soveltuvaa fyysistä työkuntoa.

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä Te–toimiston kanssa.

Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolellisesti. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma - pe klo 9.00 -16.15 numerosta 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti puhtausalasta kiinnostuneille työttömille työnhakijoille, alanvaihtajille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto täytä seuraavat tiedot: