🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualan lähiesimiestyön koulutus | Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Careeria, paikassa Vantaa
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualan lähiesimiestyön koulutus | Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Toimitko palveluohjaajana tai tiiminvetäjänä puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualalla? Kasvata osaamistasi ohjaajan työssä ja kouluttaudu lähiesimiestyön ammattitutkinnossa! Osaava lähiesimies tuo tehokkuutta ja varmuutta päivittäisjohtamisen eri tehtäviin. Saat koulutuksesta kattavat perustiedot ohjaajan työstä sekä työkaluja oman työryhmän lähiesimiestyön eri haasteisiin.

Kenelle?</h2> 

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii sinulle, joka toimit palveluohjaajana tai tiiminvetäjänä puhtaus- kiinteistö- tai kotityöpalvelualalla. Koulutuksessa kehityt lähiesimiehenä sekä pääset kehittämään omaa vastuualuettasi ja sen toimintaa. Koulutus on oppisopimuskoulutusta, jolloin sinulla tulee olla työpaikka jo valmiina.

Käytännön toteutus

 

Koulutus toteutetaan työn ohessa. Se koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopintoja on pääsääntöisesti kerran kuukaudessa klo 9 – 16.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualan lähiesimiestyön koulutus | Lähiesimiestyön ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus-, kiinteistö- ja kotityöpalvelualan lähiesimiestyön koulutus | Lähiesimiestyön ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu