Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Pääkaupunkiseutu
Avoin koulutus

Rakennusalan perustutkinto

 Rakennusalan perustutkinto
Koulutusaika

Rakennusalan perustutkinto


Koulutusaika

Perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Rakennusalan perustutkinnon talonrakennuksen osaamisalan suorittanut osaa tehdä talonrakennustyömaan perustusvaiheen töitä sekä osaa tehdä ulko- ja väliseinätyöt sekä vesikaton runkotyöt eristystöineen suunnitelmien ja asiakirjojen mukaan. Hän osaa käyttää rakennustyömaan perustyövälineitä, oikeita työtapoja ja materiaaleja sekä toimii laatutietoisesti, oma-aloitteisesti sekä asiakaspalvelu- ja yhteistyöhenkisesti.


Koulutuksen sisältö

Rakennusalan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osp). Koulutuksen suorittaneet pystyvät työskentelemään alan tehtävissä. Tutkinto antaa kelpoisuuden ammattikorkeakoulu - ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.

Lisätietoja ePerusteet -palvelusta: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/3667905


Käytännön toteutus

Opiskelu on päätoimista päiväopiskelua, käytäntöpainotteisena lähiopiskeluna oppilaitoksessa sekä vähintään. 5 kuukauden oppimisena työpaikoilla. Kesto 2-3 vuotta. Koulutuksen kestoon vaikuttaa tutkinnon henkilökohtaistaminen.

Seuraavat aloituspäivät ovat 16.9.,21.10.,25.11.. Päiväopetuksessa työvälinemaksu 130€, joka laskutetaan 1 kk:n kuluessa opintojen alkamisesta.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutukseen valinta tapahtuu hakemuksen ja haastattelun perusteella. Kielitaitovaatimus B1.1. Otamme yhteyttä viimeistään kolmen viikon kuluessa hakemuksestasi.


Koulutusaika

0


Koulutusaika

Rakentaminen


Koulutusaika

831 VOS, Ammatillinen peruskoulutus


Koulutusaika

harri.myllynen@careeria.fi


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

ASK-53014/002 Rakennusalan perustutkinto19


Koulutusaika

Ei


Koulutusaika

Ei

Kohderyhmä


Kenelle?

Alasta kiinnostuneille peruskoulun suorittaneille vailla ammatillista perustutkintoa yhtälailla nuorille ja aikuisille sekä oppisopimuksena henkilöille, jotka jo työskentelevät rakennusalan yrityksissä tai vastaavissa alan tehtävissä. Koulutus voi toteutua oppisopimuskoulutuksena, jos sinulla on jo alan työpaikka mutta olet vailla alan tutkintoa. Keskustele oppisopimuksesta työnantajasi kanssa. Lue lisää https://careeria.fi/tyoelamalle/oppisopimuskoulutus/

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto

Koulutuspaikka

OtherLocation

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakennusalan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: