Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
2.3.2021
suomi
   
Lähiopetus
Vantaa
Työvoimakoulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto


Koulutuksen hyödyt

Kiinnostaako sinua cateringala ja kestävä kehitys? Tartu tilaisuuteen!

Kokki on luovan alan käsityöläinen. Kokeilta vaaditaan ruuanlaiton lisäksi taiteellista silmää, siivous- ja hygieniataitoja, raaka-aineiden esivalmistus-, suunnittelu- sekä innovointitaitoa.

Alalla on jo paljon toimipaikkoja, joiden toiminnan keskiössä on kestävä kehitys ja siksi myös kokki tarvitsee monipuolista tietoa. Esimerkiksi raaka-aineiden valinnalla, hävikin vähentämisellä ja jätteiden lajittelulla kokki pystyy vaikuttamaan ympäristövastuulliseen keittiötoimintaan.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa perehdytään mm. erilaisiin elintarvikkeisiin, ammattikeittiöiden koneisiin ja välineisiin, asiakaspalveluun sekä keittiön puhtaanapitoon. Näin saat valmiuksia työskennellä mm. lounasravintoloissa.

Opiskelijan tavoitteena on suorittaa kaksi tutkinnon osaa seuraavista:

  • Kestävä kehitys (15osp)
  • Lounasruokien valmistus (40 osp)
  • Annosruokien valmistus (25 osp)
  • Suurkeittiön ruokatuotanto (25 osp)

Lisäksi suoritetaan hygieniapassi.

Koulutuksen keskeisenä tavoitteena on opiskelijan työllistyminen, siksi tärkeässä roolissa on työelämäverkoston rakentaminen työpaikalla oppimalla. Ammattiosaamisen lisäksi koulutuksen yksi tärkeä tavoite on kehittää opiskelijoiden valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn ja työelämätaitojen lisääminen.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 02.03.2021 – 17.09.2021. Kesäloma 05.07.2021 - 25.07.2021.

Koulutuksen kesto on noin 6 kk ja koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta, verkko-opiskelusta sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Lähiopetus tapahtuu Careerian Vantaan toimipisteessä arkisin klo 9 -15.

Koulutuksesta noin puolet on työpaikalla oppimista alan yrityksissä, jonka aikana on mahdollista suorittaa näytöt ravintola- ja catering-alan perustutkinnon tutkinnonosista. Työpaikalla noudatetaan työpaikan työaikaa.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) jossa huomioidaan opiskelijan aiempi koulutus ja työkokemus. Suunnitelman pohjalta suunnitellaan oppilaitoksessa toteutettava opetus, käytännön oppiminen työpaikalla sekä näyttösuunnitelma.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hakuaika päättyy 2.2.2021.

Hae koulutukseen TE-palvelujen kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 697143).

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä TE– toimiston kanssa. Koulutukseen valitaan 18 henkilöä.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma - pe klo 9.00 - 16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Ravintola- ja cateringalan osatutkinnon suorittaneet henkilöt voivat työskennellä keittiö- ja asiakaspalvelutehtävissä erilaisissa ruokapalveluita tarjoavissa organisaatioissa.

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet erilaisista keittiöalan työtehtävistä ja joilla on soveltuvuus alalle.

Mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn, tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, olet iloinen ja energinen, laita hakemusta koulutukseen.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: