Ravintolakokki tai Suurtalouskokki | Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Careeria, paikassa Helsinki
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ravintolakokki tai Suurtalouskokki | Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Suurtalous- tai ravintolakokkina työskentelet keskeisesti ammattikeittiön suunnittelu- ja ruoanvalmistustehtävissä. Työhösi kuuluu esimerkiksi ruokalistasuunnittelua, tavaroiden tilausta ja ruoanvalmistusta. Ruokapalvelujen ammattitutkinnosta saat suurtalouskokin tai ravintolakokin työssä tarvittavan osaamisen. Tutkinnon suoritettua hallussasi on monipuolisesti erilaisia ammattikeittiön työtehtäviä. Toimit asiakaslähtöisesti, laatutietoisesti, kannattavasti, taloudellisesti ja hygieniavaatimusten sekä kestävien toimintatapojen mukaisesti.

Kenelle?

Kokin koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ruoasta ja ravitsemuksesta. Sinulla on hyvä terveys ja toimintakyky alalla työskentelyyn. Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1.1.

Käytännön toteutus

Opiskelu on lähi– ja verkko-opetustaitsenäistä opiskelua sekä oppimista työpaikallaOpiskelua voi olla alan luonteen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jokaisen opintopolku suunnitellaan yksilöllisesti. 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintolakokki tai Suurtalouskokki | Ruokapalvelujen ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintolakokki tai Suurtalouskokki | Ruokapalvelujen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu