Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rekrykoulutus moniosaajaksi Liikelaitos Porvoon Tilapalveluille

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
9.3.2021
suomi
   
Lähiopetus
Porvoo
Työvoimakoulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Rekrykoulutus moniosaajaksi Liikelaitos Porvoon Tilapalveluille


Koulutuksen hyödyt

Kattila, moppi vai molemmat?

Nyt sinulla on mahdollisuus opiskella ja työllistyä monipuolisiin ateria- ja puhtausalan tehtäviin. Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut tarjoaa ateria- kiinteistö- ja puhtauspalveluja Porvoon kaupungille. Palveluja tuotetaan mm. kouluissa, päiväkodeissa ja palvelutaloissa


Koulutuksen sisältö

Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut ja CareeriaPlus Oy kouluttavat kolmen kuukauden työvoimapoliittisena koulutuksena moniosaajia. Koulutuksen aikana tutuksi tulevat mm. kylmäruuan kuumentaminen ja valmistaminen, asiakaspalvelu, keittiön erilaiset työtehtävät ja ylläpitosiivoustehtävät. Tavoitteena on, että koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja koulutuksessa osaamisensa sekä soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät Liikelaitos Porvoon Tilapalvelujen palvelukseen.


Käytännön toteutus

Koulutuksen pituus 60 päivää, josta 30 päivää työssäoppimista.

Teoriakoulutus pidetään Careerian Aleksanterinkadun campuksella, Aleksanterinkatu 20, 06100 Porvoo

Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Viimeinen haku päivä 15.2.2021.

Täytä koulutushakemus työhallinnon internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus, hakusanana toimii koulutuksen numero 696587) tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, Sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus

Muista perustella hakemuksesi hyvin ja seuraa valinnan etenemistä Oma-asiointi palvelussa. Hakemusten perusteella kutsutaan haastatteluun.

Koulutukseen valitaan 12 henkilöä.

Kysy lisää

Eija Lenkkeri, eija.lenkkeri@careeria.fi, p. 0407768728

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse Koulutusneuvonnasta p. 0295 020 702 ma- pe klo 9.-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rekrykoulutus moniosaajaksi Liikelaitos Porvoon Tilapalveluille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston työttömät tai työttömyysuhan alaiset asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja alan työtehtävissä toimimiseen.

Toivomme sinulta reipasta asennetta työntekoon, sitoutuneisuutta, huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, normaalia fyysistä terveyttä ja valmiutta työskennellä eri kohteissa. Työtehtävät soveltuvat sekä miehille että naisille.

Motivaatiota työskennellä moniosaajana arvostetaan.

Tutkinto / todistus

Rekrykoulutus moniosaajaksi Liikelaitos Porvoon Tilapalveluille

Koulutuspaikka

Porvoo Ammattitie 1

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rekrykoulutus moniosaajaksi Liikelaitos Porvoon Tilapalveluille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rekrykoulutus moniosaajaksi Liikelaitos Porvoon Tilapalveluille täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: