Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
26.4.2021
suomi
   
Lähiopetus
Porvoo
Työvoimakoulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Haaveiletko ihmisläheisestä työstä vanhusten parissa? Koulutuksesta saat vankan ammattitaidon toimia ihmisten kanssa ja heitä varten. Voit työskennellä esimerkiksi kotihoidossa, palvelutaloissa, hoivakodeissa ja ryhmäkodeissa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen lähihoitajan tehtäviin. Koulutuksessa suoritat Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta kaksi tutkinnon osaa ja YTO opinnot. Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala suoritetaan oppisopimuskoulutuksena.

Sisältö Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja tutkinnon osa

  • Kasvun ja osallisuuden edistäminen 25 osp
  • Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukeminen 30 osp
  • Yhteiset tutkinnon osat 35 osp

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala suoritetaan oppisopimuskoulutuksena.

Käytännön toteutus

Koulutukseen sisältyy lähi- ja verkko-opetusta, työelämässä oppimista sekä näytöt. Koronatilanne huomioiden lähiopetusta järjestetään arkisin klo 9.00–15.00 välillä.

Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä koulutushakemus 28.3.2021 mennessä työvoimahallinnon internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus, kirjoita sanahaku kohtaan koulutuksen nimi tai numero 697365) tai jättämällä hakemuslomake TE-toimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi -> Oma asiointi -> koulutushakemus. Täytä hakemus Työ- ja elinkeinotoimiston sivuilla www.te-palvelut.fi, koulutustunnus 697365.

Esivalinta koulutukseen tehdään hakemusten perusteella, joten täytä hakemuksesi huolella, mm. kerro SELKEÄSTI PERUSTELUT KOULUTUKSEEN HAKEUTUMISELLE. Esivalinnan perusteella osa hakijoista kutsutaan soveltuvuuskokeeseen. Soveltuvuuskoe järjestetään 12.4.2021 osoitteessa Hevosenkengänkatu 2, 06100 Porvoo.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu motivoituneille ja alasta kiinnostuneille henkilöille.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Koulutuspaikka

Porvoo Ammattitie 1

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: