Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Talotekniikan perustutkinto, kylmäasentaja - Talotekniikan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
suomi
   
Vantaa
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Talotekniikan perustutkinto, kylmäasentaja - Talotekniikan perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

TAMMIKUUN KOULUTUS ON TÄYNNÄ. TÄYTÄ HAKEMUS SILTI TÄHÄN KOULUTUKSEEN MIKÄLI SINULLA ON OPPISOPIMUSPAIKKA TIEDOSSA. OPPISOPIMUS VOI ALKAA KOSKA TAHANSA JA JOTAIN YKSITTÄISIÄ PÄIVIÄ TAI KORTTEJA VOIDAAN TOTEUTTAA NOPEASTI. SEURAAVAN RYHMÄN LÄHIOPETUS ALKAA MAALIS/HUHTIKUULLA.

Talotekniikan perustutkinnon kylmäasennuksen osaamisala sopii henkilöille, jotka ovat uusia kylmäalalla, henkilön työnkuva on suppea tai aiempaa työkokemusta yli 3 kg kylmäasennus- ja huoltotöistä on vähäisesti.

Kylmätekniikkaa on kaikkialla; suurkeittiöissä, sairaaloissa, elintarvikemyymälöissä, teollisuuden prosesseissa, elintarviketeollisuudessa, urheilupaikoissa, kiinteistöjen ilmastoinnin jäähdytyksessä, testilaboratorioissa, ATK-konesaleissa, kylmäkuljetuksissa jne. Eri kylmätekniikan osa-alueilla työ on hyvin erilaista. Kylmäasentaja voi huoltaa suurkeittiöiden pienkylmälaitteita, asentaa suuria lämpöpumppuja tai asentaa elintarviketehtaan ammoniakkikylmäjärjestelmää suurista teräsputkista.

Kylmäasentajan työ on monipuolista. Työ muodostuu kylmähuollosta, asentamisesta ja vian etsinnästä hyvin erilaisissa ympäristöissä. Sähkötekniikan ymmärtäminen ja sähköisten vikojen löytäminen on kylmäasentajalle arkipäivää.


Koulutuksen sisältö

Koulutus on tutkintoon valmistavaa koulutus. Opetus- ja tutkintokieli on suomi.

Tutkinnon osat

Kylmäkomponenttien ja putkiston asentaminen

• kovajuottaminen, öljyn kulku putkistossa, putkikaavioiden ymmärtäminen

Kylmälaitoksen käyttöönottaminen

• painekoe, tiiveyskoe, tyhjiöinti, kylmäainetäyttö, kylmäkomponentit ja niiden säätäminen

Kylmälaitteiden huoltaminen

• määräaikaishuolto, kompressorin öljyn vaihto

Taloteknisten komponenttien sähköistys

• sähköasennus, komponentin vaihto, käyttöönottotarkastus

Kylmätekninen eristäminen

• putken, putkihaarojen ja kylmäkomponenttien solukumieristäminen

Kylmäaineiden käsitteleminen, Talotekniikan ammattitutkinnon osa

• lämpöoppi, kylmäprosessi, kylmäaineet, lainsäädäntö

LVI-huoltopalveluiden tuottaminen


Käytännön toteutus

Lähiopetuksessa enintään 37 päivää 2-5 päivän jaksoissa henkilökohtaistamisen mukaan 8-32 kk aikana. Lisäksi sähköopinnoista 3 kokonaisuutta löytyy verkko-oppimisympäristö Moodlessa. Mikäli opiskelija suorittaa Yhteisiä tutkinnon osia (YTO), ne voi opiskella kokonaan verkko-oppimisympäristössä.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Jätä hakemus koulutukseen heti, kun sinulla on tiedossa sopiva työpaikka. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti. Kylmä- tai lämpöpumppulaitteisiin liittyvää kylmä- ja sähköteknistä työtä tulee olla vähintään 25 tuntia viikossa oppisopimuksen solmimiseksi. Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvuutta, kuten hyvää terveyttä ja toimintakykyä sekä hyvää suomen kielen osaamista (vähintään B2).

Yhteydenotot kristiina.eerola@careeria.fi, 0400 360 738

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan perustutkinto, kylmäasentaja - Talotekniikan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu kylmäasentajan työtä tekevälle. Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa. Koulutukseen osallistuvalta edellytetään työpaikkaa, jonne voidaan tehdä oppisopimus. Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta.

Tutkinto / todistus

Talotekniikan perustutkinto

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan perustutkinto, kylmäasentaja - Talotekniikan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talotekniikan perustutkinto, kylmäasentaja - Talotekniikan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: