Tutkinto
Ei arviointeja

Taloushallinto | Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala

Careeria, Verkossa
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Taloushallinto | Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Taloushallinnon koulutus antaa sinulle varmuutta hoitaa taloushallinnon ydintehtävät itsenäisesti sekä vahvistaa kirjanpidon, arvonlisäverotuksen, tilinpäätöksen laadinnan ja verotukseen sekä reskontran ja palkanlaskennan hoitoon liittyvää asiantuntijuuttasi.

Kenelle?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit kirjanpitäjänä tai työskentelet tilitoimistossa. Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi yrityksen reskontran hoitaminen tai palkanlaskenta.

Koulutus on ensisijaisesti suunnattu henkilöille, joilla on aiempaa osaamista taloushallinnon tehtävistä. Koulutukseen osallistuminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää taloushallinnon työ- tai harjoittelupaikkaa.

Käytännön toteutus

Koulutuskerrat toteutuvat 4.4. – 26.9.2023. Jokaiselle opiskelijalle räätälöidään oma yksilöllinen opintoaika, jonka puitteissa hän suorittaa koulutukseen liittyvät näytöt.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taloushallinto | Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taloushallinto | Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu