Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Taloushallinto | Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala

Careeria
Yhteenveto
13.9.2022
suomi
   
Hybriditoteutus
Porvoo
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Taloushallinto | Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala

Taloushallinnon koulutus antaa sinulle varmuutta hoitaa taloushallinnon ydintehtävät itsenäisesti sekä vahvistaa kirjanpidon, arvonlisäverotuksen, tilinpäätöksen laadinnan ja verotukseen sekä reskontran ja palkanlaskennan hoitoon liittyvää asiantuntijuuttasi.

Kenelle?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit kirjanpitäjänä tai työskentelet tilitoimistossa. Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi yrityksen reskontran hoitaminen tai palkanlaskenta.

Käytännön toteutus

Koulutuskertoja on yhteensä yhdeksän ja ne toteutuvat 13.9.2022 – 24.1.2023 välisenä aikana kello 12.30 – 16.00 verkon yli Teams-etäyhteydellä. Koulutuspäiviin osallistuminen ja niiden lukumäärä, riippuvat henkilön työtehtävistä ja aiemmasta osaamisesta.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taloushallinto | Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taloushallinto | Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Taloushallinto | Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)