Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Kenelle?
Koulutus on tarkoitettu ravintola-alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa perustutkinnon ja kehittää ammatillista osaamistaan uudelle tasolle. Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1.1.
Käytännön toteutus
Opiskelu pitää sisällään lähi- ja verkko-opetusta, itsenäistä opiskelua sekä oppimista työpaikalla. Opiskelua voi olla alan luonteen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jokaisen opintopolku suunnitellaan yksilöllisesti.
]]Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Tarjoilija | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.Tutkinto / todistus
Koulutuspaikka
Ota yhteyttä
Careeria – huomisen tekijöille
Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...
Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä