Tekninen myyjä | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Helsinki
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Tekninen myyjä | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Onko sinulla tai yritykselläsi tarve panostaa teknisen kaupan osaajaan nyt tai tulevaisuudessa? Haluatko kehittää omaa osaamistasi? Onko unelmasi saavuttaa tavoitteita tehokkaamman myynnin avulla? Jos vastasit kyllä, on teknisen myyjän koulutus sinulle. Careeria käynnistää teknisen myyjän opintokokonaisuuden.

Kenelle?</h2> 

Teknisen myyjän koulutus sopii sinulle, jolla on vahva into ja palo myyntityöhön, olet jo tekninen myyjä tai olet hakeutumassa alalle. Ohjaamme sinut tekniseen myyntityöhön vaihtoehtoisten tutkinnon osien myötä.

Käytännön toteutus

 

Koulutuskertoja/teemapäiviä on kaksi kertaa kuukaudessa. Yhden päivän kesto on noin neljä tuntia. Kaikki teemapäivät toteutetaan webinaareina, jolloin ne soveltuvat erinomaisesti työn ohessa suoritettavaksi.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekninen myyjä | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekninen myyjä | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tekninen myyjä | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)