Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus

Careeria
Yhteenveto
päivää.
100 EUR + alv 24 %
16.10.2019
suomi
   
Porvoo
Avoin koulutus

Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus

Kohderyhmä

Teleskooppipatukkakoulutus (vähintään 5 h) on tarkoitettu vartijoille tai järjestyslain mukaisesti asetetuille järjestyksenvalvojille, jotka tarvitsevat työssään teleskooppipatukkaa voimankäyttövälineenä.

Ammattiryhmät, joille teleskooppipatukka on määritelty lainsäädännössä voimankäyttövälineeksi, ovat pääsääntöisesti velvoitettuja suorittamaan voimankäytön yleisen osan koulutuksen (6h) ennen osallistumistaan kaasusumutinkoulutukseen.Vartijoilta ja järjestyslain perusteella asetetuilta järjestyksenvalvojilta edellytetään lisäksi myös voimankäytön kertauskoulutuksen suorittamista vuosittain säilyttääkseen teleskooppipatukan kantamisoikeuden.

Koulutuspaikka

Porvoo Ammattitie 1

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti, Laippaliitoskoulutus ja monet muut koulutukset.