Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisala

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
450 EUR (arvonlisäverotonta)
1.9.2021
suomi
   
Lähiopetus
Vantaa
Koulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisala


Koulutuksen hyödyt

Haluatko kehittyä palvelulogistiikan vankaksi ammattilaiseksi? Tässä on tutkinto sinulle, joka työskentelet ostajana, logistiikkakoordinaattorina, liikenteenhoitajana tai muussa kuljetus- ja varastoalan tehtävässä ja haluat kehittää ammatillista osaamistasi uudelle tasolle. Koulutuksessa perehdyt valitsemasi osaamisalan mukaisesti tilaus- ja toimitusprosessien hoitamiseen tai varastyön tekemiseen ja suunnitteluun, asiakastyöhön ja jakelupalvelun tuottamiseen.


Koulutuksen sisältö

Palvelulogistiikan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Tässä tutkinnonsuorituksessa voit suorittaa tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisalan.

Pakollinen tutkinnon osa (70 osp):

  • Toimitusprosessin toteuttaminen 70 osp

Valinnaiset tutkinnon osat (80 osp), valitaan kaksi:

  • Huolinta 40 osp
  • Logistiikkapalvelun myynti ja asiakaspalvelu 40 osp
  • Logistisen jakelupalvelun tuottaminen 40 osp
  • Palvelulogistiikan kehittämissuunnitelman laatiminen 40 osp
  • Perehdyttäminen ja työnopastaminen palvelulogistiikan tehtäviin 40 osp
  • Sähköisten logistiikkapalvelujen hoitaminen 40 osp

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina hyödyntäen Careerian digitaalista oppimisympäristöä sekä digitaalisia ratkaisuja oppimisen tukena.

Koulutus sisältää sekä yksilötehtäviä että ryhmätyöskentelyä sähköisen oppimisympäristön kautta. Oppikirjoja ei käytetä. Oppimateriaali koostuu koulun jakamasta verkkomateriaalista. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen, koulutus ja työkokemus. Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman pohjalta määritellään koulutuksen laajuus ja kesto. Tutkinnon suoritat omassa työympäristössäsi ja omissa työtehtävissäsi.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksella tai todistusten perusteella. Lisäksi sinulla pitää olla alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Hae koulutukseen https://careeria.fi/hakijalle/koulutusalat/auto--ja-logistiikka-ala/palvelulogistiikan-ammattitutkinto/ löytyvällä hakulomakkeella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Palvelulogistiikan ammattitutkinto sopii henkilölle, joka työskentelee esim. ostajana, logistiikkakoordinaattorina, liikenteenhoitajana tai muussa kuljetus- ja varastoalan tehtävässä ja haluaa kehittää ammatillista osaamista uudelle tasolle. Koulutus sopii myös operatiivisen tason esimiehille. Koulutuksessa perehdytään valitusta osaamisalasta riippuen tilaus- ja toimitusprosessien hoitamiseen, asiakastyöhön ja jakelupalvelun tuottamiseen tai varastotyön tekemiseen ja suunnitteluun.

Tutkinto / todistus

Tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisala

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: