⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Koulutus
Ei arviointeja

Toiminnallisen aistiohjauksen valmennuskoulutus 30 osp

Careeria, paikassa Porvoo
Seuraava toteutus
23 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Koulutuskieli
suomi
Seuraava toteutus
23 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Toiminnallisen aistiohjauksen valmennuskoulutus 30 osp

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Tule kehittämään omia taitojasi aistiohjauksessa!

Koulutus tarjoaa sinulle välineitä moniaististen toiminnallisten ja luovien työmenetelmien käyttämiseen erilaisten ja haastavien asiakkaiden, potilaiden ja vertaisryhmien psykofyysis-sosiaalisessa kuntouttamisessa ja tukemisessa.

Kenelle?

Toiminnallisen aistiohjaajakoulutuksen valmennuskurssi on menetelmäpainotteinen koulutus, joka on suunnattu moniammatilliselle kohderyhmälle ja aistiohjauksen perusteet omaaville sosiaali- terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille, tukihenkilöille, aiheesta kiinnostuneille sekä asiakas-, potilas- tai opetustyötä tekeville.

Käytännön toteutus

Menetelmävalmennus avaa monikanavaisten (visuaalinen, auditiivisuus ja kinesteettinen, haptinen ja tatuaalinen) työskentelyvälineiden tausta-ajatukset sekä helposti omaksuttavien konkreettisten käytännöllisten ja kokemuksellisten menetelmien harjoitteiden muodoissa.

Opetusympäristö (Moodle) sisältää lisäksi runsaasti oheismateriaalia ihmisen holistisesta kokonaisuudesta sekä aistikokemuksien ja -voimavarojen, erilaisten aistinelinten puutteiden sekä niiden syntymekanismeista ja  sen perustalta tapahtuva toiminnallinen aistiohjauksen käytännöistä asiakasryhmien kanssa.

Asiantuntijakouluttajina toimivat Maarit Björkman-Väliahdet, Johanna Nurmimaa-Veromaa, Vertti Pöllänen ja Ari Terävä.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toiminnallisen aistiohjauksen valmennuskoulutus 30 osp, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

23 elokuuta, 2023

  • Hybriditoteutus
  • Porvoo
  • suomi

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toiminnallisen aistiohjauksen valmennuskoulutus 30 osp? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu