🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Toimitilahuoltaja (AT) tai laitoshuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Careeria, paikassa Helsinki
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Toimitilahuoltaja (AT) tai laitoshuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Toimitilahuoltajana (AT) tai laitoshuoltajana olet asiakkaasi siivous- ja muiden palvelutehtävien asiantuntija. Hallitset siivouksen työtehtävät itsenäisesti ja ammattimaisesti.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, työyhteisösi muiden jäsenten sekä sidosryhmien kanssa. Tutkinnon suoritettuasi osaat toimia itsenäisesti erilaisissa työympäristöissä ylläpito- ja perussiivoustehtävissä. Hallitset alan työvälineet ja -koneet, osaat valita oikeat työmenetelmät ja käytettävät aineet lian, pintamateriaalin ja asiakaskohteen mukaan. Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä alan vaativimpiin työtehtäviin.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toimitilahuoltaja (AT) tai laitoshuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu puhdistuspalvelualalla työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää ammatillista osaamistaan. Laitoshuoltajan työympäristönä on sosiaali- ja terveydenhuollon yksikkö kuten esimerkiksi sairaala. Toimitilahuoltajan (AT) toimintaympäristönä ovat mm. koulut, päiväkodit, tehtaat ja liikekiinteistöt.

Koulutuksessa on oltava riittävä suomen kielen taito ja työkokemusta siivousalalta. Lisäksi hakijan on oltava työsuhteessa.

]]

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimitilahuoltaja (AT) tai laitoshuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu