🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Toimitilahuoltaja (AT) tai laitoshuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Porvoo
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Toimitilahuoltaja (AT) tai laitoshuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Toimitila- tai laitoshuoltajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, työyhteisösi muiden jäsenten sekä sidosryhmien kanssa. Tutkinnon suoritettuasi osaat toimia itsenäisesti erilaisissa työympäristöissä ylläpito- ja perussiivoustehtävissä. Hallitset alan työvälineet ja -koneet, osaat valita oikeat työmenetelmät ja käytettävät aineet lian, pintamateriaalin ja asiakaskohteen mukaan. Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä alan vaativimpiin työtehtäviin. 

Kenelle?

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto on suunnattu sinulle, joka työskentelet puhtausalalla ja haluat kehittää ammatillista osaamistasi. Laitoshuoltajan työympäristöjä ovat sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt kuten esimerkiksi sairaalat. Toimitilahuoltajan (AT) toimintaympäristönä ovat mm. koulut, päiväkodit, tehtaat ja liikekiinteistöt. Koulutukseen osallistuaksesi sinulla oltava riittävä suomen kielen taito ja työkokemusta siivousalalta. Lisäksi sinulla tulee olla siivousalan työpaikka. 

Käytännön toteutus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto toteutetaan työn ohessa. Se koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopintoja on noin kaksi kertaa kuukaudessa iltapäivisin. 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toimitilahuoltaja (AT) tai laitoshuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimitilahuoltaja (AT) tai laitoshuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Toimitilahuoltaja (AT) tai laitoshuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)