Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Toimitilahuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Vantaa
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Toimitilahuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Toimitilahuoltajana olet avainasemassa, kun puhtaus on siisti juttu. Toimit erilaissa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan yrityksissä työskennellen siivoojana, laitoshuoltajana, siistijänä tai kerrossiivoojana erilaisia puhtauteen ja asiakastyöhön liittyviä tehtäviä. Joustavuus, ripeys, ihmisläheisyys ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen ovat toimitilahuoltajan hyviä ominaisuuksia.​ Valinnaisilla tutkinnon osilla voit syventää osaamistasi esimerkiksi kestävässä kehityksessä tai työelämän digitaidoissa.

Kenelle?

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet puhtauspalvelualalla, ja haluat kehittää ammatillista osaamistasi. Koulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla siivousalan työpaikka.

Käytännön toteutus

Voit suorittaa toimitilahuoltajan koulutuksen joustavasti oman työn ohella. Se koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopintoja on kerran viikossa iltapäivisin.  

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toimitilahuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimitilahuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Toimitilahuoltaja, oppisopimuskoulutus | Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)